Сredite PFA (Persoană Fizică Autorizată)

Credite noi
97% aprobă cereri
Cashspace
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 10000 lei 10000 lei 5-366 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
5000 lei 0%
Credite noi
BSGCredit
5000 lei. Întoarcere
5000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces (1 lună)
Prim. credit: Max. credit Termen:
500 - 20000 lei 20000 lei 1-36 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu reprezentativ: Pentru un credit de consum în valoare de 5.000 lei, pe o perioadă de 12 luni, cu dobândă fixă de la 0,33% pe zi (118,8% pe an), comision de analiză inclus, DAE este de 250.39%, rata fixă este de 730,13 lei, valoarea totală plătibilă de către client este de 8762,66 lei.
Credite noi
Avinto
1265 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
265 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 6000 lei 6000 lei 1-24 luni
de la 40% rata dobânzii pentru noii clienți
Credite noi
Axi card
4000 lei. Întoarcere
4000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 4000 lei 4000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
TOP opinii
Filbo
12010 lei. Întoarcere
10000 lei. Împrumuți
2010 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 235000 lei 235000 lei 12-24 Luni
de la 2% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: 10 000lei Perioada contractului 24 luni Rata lunară începând de la 558 lei/ lună Comision acordare începând de la 449 lei Dobândă începând de la 2 117 lei Comision gestiune începând de la 829 lei Total de plătă începând de la 13 396 lei
Recomandăm
Credius
1400 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
400 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
800 - 50250 lei 50250 lei 6-60 luni
de la 40% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu reprezentantiv Daca valoarea creditului este de 4000 lei si este pentru o perioada de 24 luni, va puteti incadra la o rata a dobanzii de 40%/an, cu un comision lunar de administrare de 0% si un comision de analiza dosar de 250 de lei. In aceste conditii, rata lunara va fi de 244.75 lei, DAE 59.22 %, iar valoarea totala platibila la finalul contractului va fi de 6124 lei.
97% aprobă cereri
Bestcredit
1228 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
228 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 10000 lei 10000 lei 6-24 luni
5% rata dobânzii pentru noii clienți
Calculul este orientativ și nu are valoare contractuală. În conformitate cu normele interne ale BEST CREDIT INVEST IFN S.A., oferta este personalizată și poate fi mai atractivă sau mai puțin atractivă decât cea expusă. Creditele puse la dispozitie de BEST CREDIT au o dobândă anuală efectivă (DAE) cuprinsă între 130% - 954 % și se acordă pe o perioadă cuprinsă între 6 – 24 luni.

Condiții generale de acordare a unui credit pentru PFA

 1. Vechimea în activitate: Multe bănci și instituții financiare solicită o vechime minimă în activitate (de obicei, cel puțin 1-2 ani) pentru a evalua stabilitatea și viabilitatea afacerii.
 2. Încasări și venituri: Instituțiile financiare vor analiza încasările și veniturile obținute în ultimii ani pentru a determina capacitatea de rambursare a împrumutului. Este posibil să se solicite documente precum bilanțuri, declarații de venit și extrase bancare.
 3. Scoring de credit: Un scoring de credit bun este un factor important în obținerea unui împrumut. Băncile vor verifica istoricul de credit al solicitantului, datoriile existente și plățile întârziate pentru a evalua riscul.
 4. Garanții: În funcție de suma solicitată și profilul de risc, instituțiile financiare pot solicita garanții, precum ipoteci, gajuri sau giranți, pentru a se asigura că împrumutul va fi rambursat în caz de neplată.
 5. Plan de afaceri: În unele cazuri, băncile pot solicita un plan de afaceri detaliat pentru a înțelege direcția și strategia de creștere a afacerii.

Suma pe care un PFA o poate obține ca împrumut depinde de o serie de factori, precum veniturile, istoricul de credit, garanțiile disponibile și cerințele specifice ale instituției financiare. În general, băncile vor lua în considerare acești factori și vor calcula un procentaj din venitul anual al PFA-ului, care poate fi acordat ca împrumut.

Credit pentru PFA

Se poate accesa un credit pentru PFA dacă îndeplinești următoarele criterii:

 1. Ești un administrator direct implicat în gestionarea unei Persoane Fizice Autorizate (PFA).
 2. Încasările anuale ale PFA-ului nu depășesc 2 milioane de euro.
 3. Afacerea ta este în funcțiune de cel puțin 12 luni.
 4. Nu există niciun proces de executare silită, incident de plată sau înregistrare în Biroul de Credit, atât în numele firmei, cât și în cel personal.

Dacă îndeplinești aceste condiții, este posibil să obții finanțare pentru PFA-ul tău.

Fiecare opțiune de finanțare are avantajele și dezavantajele sale, iar alegerea dintre o instituție nebancară și o bancă depinde de nevoile și situația specifică a PFA-ului. Iată câteva avantaje și dezavantaje ale luării unui împrumut de la o instituție nebancară și de la o bancă pentru un PFA în România.

Instituții nebancare (IFN)

Avantaje:

 • Procesul de aprobare este, de obicei, mai rapid și mai puțin birocratic.
 • Cerințele de eligibilitate pot fi mai relaxate, făcând accesul la credit mai ușor pentru PFA-uri cu istoric de credit mai puțin favorabil.
 • Flexibilitate în condițiile de rambursare, adaptându-se nevoilor specifice ale PFA-ului.

Dezavantaje:

 • Dobânzile pot fi mai mari în comparație cu băncile, datorită riscului perceput mai mare.
 • Suma maximă disponibilă pentru împrumut poate fi mai mică decât la bănci.
 • Protecția consumatorului și reglementările pot fi mai puțin riguroase decât în cazul băncilor.

Bănci

Avantaje:

 • Dobânzile sunt, în general, mai mici decât în cazul instituțiilor nebancare, datorită accesului la fonduri mai ieftine.
 • Posibilitatea de a accesa sume mai mari de bani pentru împrumut, în funcție de eligibilitate.
 • Un nivel mai mare de protecție a consumatorului și reglementări mai stricte.

Dezavantaje:

 • Procesul de aprobare poate fi mai lent și implică mai multă birocrație.
 • Cerințele de eligibilitate pot fi mai stricte, solicitând o vechime în activitate mai mare, un istoric de credit solid și garanții.
 • Flexibilitatea în condițiile de rambursare poate fi mai limitată.

În funcție de nevoile și circumstanțele PFA-ului, alegerea dintre o instituție nebancară și o bancă poate depinde de cât de rapidă trebuie să fie aprobarea împrumutului, nivelul de birocrație și documentație pe care îl acceptă solicitantul, precum și condițiile de rambursare și dobânzi oferite.

Este important să cercetați și să comparați ofertele de împrumut de la diferite instituții înainte de a lua o decizie.


Ce criterii trebuie să îndeplinească un PFA pentru a se califica pentru un împrumut?

Problemă: Accesarea finanțării pentru un PFA în România poate fi dificilă, deoarece instituțiile financiare pot avea cerințe și criterii stricte care trebuie îndeplinite.

Agitați: Multe PFA-uri se străduiesc să îndeplinească cerințele de eligibilitate ale băncilor sau ale instituțiilor nebancare din cauza lipsei de istoric de creditare, a garanțiilor limitate sau a istoricului operațional scurt.

Soluție: Pentru a se califica pentru un împrumut, fie de la o bancă, fie de la o IFN, PFA trebuie să îndeplinească anumite criterii, cum ar fi faptul că a funcționat timp de cel puțin 12 luni, că are venituri anuale care nu depășesc 2 milioane de euro și că nu a avut loc niciun proces de executare silită, niciun incident de plată sau înregistrare în Biroul de Credit. În plus, în funcție de profilul de risc al solicitantului, unii creditori pot solicita garanții cum ar fi ipoteci, gajuri sau avize. Este important să cercetați și să comparați ofertele de împrumut de la diferite instituții înainte de a lua o decizie.

Câți bani pot împrumuta în calitate de PFA România?

Problemă: În calitate de PFA în România, poate fi dificil să accesezi finanțare din cauza cerințelor și criteriilor stricte de eligibilitate.

Agitați: Multe PFA-uri se străduiesc să îndeplinească calificările necesare pentru a obține împrumuturi de la bănci sau instituții nebancare din cauza lipsei istoricului de creditare, a garanțiilor limitate sau a istoricului operațional scurt.

Soluție: Puteți împrumuta până la 235.000 RON între 12 și 36 de luni, în funcție de eligibilitatea dumneavoastră. Pentru a se califica pentru un împrumut fie de la o bancă, fie de la o IFN, PFA trebuie să îndeplinească anumite criterii, cum ar fi să fie în funcțiune de cel puțin 12 luni, să aibă venituri anuale care să nu depășească 2 milioane de euro și să nu aibă proceduri de executare silită, incidente de plată sau înregistrări în birourile de credit. În plus, în funcție de profilul de risc al solicitantului, unii creditori pot solicita garanții, cum ar fi gajuri ipotecare sau avize. Este important să cercetați și să comparați ofertele de împrumut de la diferite instituții înainte de a lua o decizie.

Care sunt avantajele și dezavantajele împrumutului de la instituții nebancare față de bănci?

Avantajele împrumutului de la instituții nebancare în comparație cu băncile includ procese de aprobare mai rapide și condiții de rambursare mai flexibile, în timp ce dezavantajele pot include rate ale dobânzii mai mari din cauza riscului perceput ca fiind mai mare și sume maxime de împrumut mai mici. De asemenea, protecția consumatorilor și reglementările în cazul non-bancilor pot fi mai puțin stricte decât în cazul băncilor. Este important să se cerceteze și să se compare ofertele de la diferite instituții înainte de a lua o decizie, pentru a determina care este cea mai bună opțiune pentru situația unei persoane.

Este posibil să obțin condiții de rambursare mai flexibile dacă mă împrumut de la o IFN în loc de o bancă?

Da, este posibil să obțineți condiții de rambursare mai flexibile dacă vă împrumutați de la o IFN în loc de o bancă. Instituțiile nebancare oferă adesea procese de aprobare mai rapide și condiții de rambursare mai flexibile decât băncile, deși rata dobânzii poate fi mai mare din cauza riscului perceput ca fiind mai mare, iar sumele împrumutate pot fi mai mici. Este important să cercetați și să comparați ofertele de împrumut de la diferite instituții înainte de a lua o decizie.

Există reglementări privind protecția consumatorilor atunci când se contractează un împrumut de la o IFN sau de la o bancă?

Da, există reglementări privind protecția consumatorilor atunci când se contractează un împrumut de la o IFN sau de la o bancă. De exemplu, majoritatea creditorilor trebuie să ofere împrumutaților informații detaliate despre costurile asociate contractării unui împrumut și trebuie să fie onești și transparenți în relațiile cu clienții. De asemenea, aceștia trebuie să respecte legile care protejează consumatorii de ratele excesive ale dobânzii, de comisioanele de întârziere și de alte practici neloiale. Este important să vă documentați cu privire la condițiile oricărui creditor înainte de a vă angaja într-un acord de împrumut, astfel încât să știți care vă sunt drepturile în calitate de împrumutat.


Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.