Autor de CREDITmarket.ro - Alexandru Ciobanu

Banci care acorda credit cu istoric negativ
CITIT aprilie 09 2023
Banci care acorda credit cu istoric negativ
✅Top 7 cele mai populare bănci din România ✅ Alternativă pe site-ul de comparare a creditelor nebancare creditmarket ✅ împrumut de la o instituție nebancară în comparație cu un împrumut de la o bancă
Credite pentru rau platnici online
CITIT martie 26 2023
Credite pentru rau platnici online
✅Ce este citifinancial credite pentru rau platnici online ✅Avantajele și dezavantajele unui Credite pentru rau platnici online nebancare ✅Este posibil să obțineți un împrumut online pentru rau platnici fara anaf

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

Alexandru Ciobanu

Alexandru Ciobanu

Alexandru Ciobanu este CEO al CREDITmarket.
Este unul dintre principalii specialiști în credite din România. Cu peste 10 ani de experiență pe piața de credit, Alexandru și CREDITmarket au ajutat peste 50.000 de consumatori din România să găsească împrumuturi potrivite.
Are 2 studii superioare, precum și 10 ani de experiență de lucru în industria microfinanțare, autor al unei serii de articole de expert în domeniul creditării și selecției produselor de credit, atât în ​​sectorul bancar, cât și în creditori.
Sarcina principală a CREDITmarket și Alexandru este să ajute și să selecteze cele mai potrivite produse de creditare în funcție de nevoile creditorilor, fie că sunt ipoteci, împrumuturi auto, împrumuturi comerciale sau microfinanțare.