AXI CARD – Credite pana la 4000 Lei – Pareri

✔ Aplicare online: Obtii cardul tau de credit AXI usor si convenabil

✔ Aprobare la distanta: Primesti aprobarea la telefon

✔ Livrare gratuita: Primesti cardul de credit acasa

✔ Profil individual: Iti administrezi cardul tau de credit online

SOLICITA

0,10%

Rata împrumutului pe zi

12 luni

Termen posibil zile

4000

Suma maximă lei

15

Considerare minute
AXI CARD – Credite pana la 4000 Lei – Pareri

AXI Card oferă un card de credit Mastercard cu o serie de avantaje și caracteristici menite să răspundă nevoilor moderne de finanțare. Iată o descriere detaliată a ofertei lor, prezentată într-un stil informativ și formal:


  1. Limita de Credit: AXI Card oferă o limită de credit de până la 4.000 RON. Acest card de credit internațional permite efectuarea de plăți și tranzacții oriunde în lume, asigurând flexibilitate și accesibilitate în utilizare.
  2. Dobânda: Cardul vine cu o dobândă lunară fixă de 5,9%, echivalentă cu 0,19% pe zi. Această rată se aplică dacă clientul achită integral suma utilizată.
  3. Proces de Aprobare: Procesul de aprobare a cererii de credit este realizat la distanță. Dacă cererea este pre-aprobată, clientul va fi contactat telefonic sau va primi direct documentația de credit pentru semnare.
  4. Aplicare Ușoară și Transparentă: Cererea pentru un Card AXI poate fi făcută online sau prin telefon, fără a fi necesară prezența fizică la sediul creditorului. După aprobare, documentația de credit poate fi semnată electronic, din confortul propriei locuințe.
  5. Zero Taxe pentru Emitere și Re-emitere: AXI Card nu percepe taxe pentru emiterea sau re-emiterea cardurilor, oferind astfel un avantaj suplimentar clienților săi.
  6. Notificări Tranzacții: Utilizatorii primesc notificări după fiecare tranzacție efectuată, oferindu-le o imagine clară asupra soldului rămas disponibil.
  7. Gestionare Online: Cardul AXI poate fi gestionat online, oferind utilizatorilor posibilitatea de a bloca și activa cardul, de a gestiona retragerile de numerar, plățile în străinătate, plățile prin terminale POS, și de a accesa informații despre tranzacții și obligațiile curente.
  8. Accesibilitate și Transparență: Cardul AXI este conceput pentru a fi un instrument financiar flexibil, evitând standardele și restricțiile bancare tradiționale.
  9. Servicii Rapide și Personalizate: AXI Card pune accent pe oferirea de servicii rapide și moderne, cu suport disponibil 24/7, pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui client.


În concluzie, AXI Card se prezintă ca o soluție financiară modernă și accesibilă, oferind un card de credit cu caracteristici adaptate nevoilor actuale ale consumatorilor, combinând flexibilitatea, transparența și accesul facil la servicii financiare.Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 300 - 4000 lei
Max. credit 4000 lei
Termen: 1 - 24 luni
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Cashspace
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 10000 lei 10000 lei 5-366 zile
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM