CREDIUS – Credite pana la 50250 lei – Pareri

Primești banii rapid: Imediat ce semnezi contractul, îți transferăm banii pe card sau îi ridici în numerar.
Pentru că totul este online: Obții creditul fără să ieși din casă, depui cererea online, iar banii îi primești pe card.
Îți recalculăm dobânda: Îți facem recalcul la dobândă, achiți doar pentru perioada cât ai utilizat creditul.

SOLICITA

0,25%

Rata împrumutului pe zi

60 luni

Termen posibil zile

50250

Suma maximă lei

20

Considerare minute
CREDIUS – Credite pana la 50250 lei – Pareri

Ce este Credius

Credius este o companie de servicii financiare din România care oferă soluții de creditare pentru persoane fizice și companii. Deși nu pot furniza informații actualizate despre produsele și serviciile specifice oferite de Credius, îți pot oferi o descriere generală a serviciilor financiare pe care companiile precum Credius le oferă de obicei.

Credius se concentrează în general pe oferirea de produse financiare personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clienților. Acestea pot include:

  1. Credite de nevoi personale: Acest tip de credit este destinat persoanelor fizice care au nevoie de finanțare pentru cheltuieli personale, cum ar fi renovări la domiciliu, vacanțe sau achiziționarea de bunuri costisitoare.
  2. Credite pentru refinanțare: Acest tip de credit ajută persoanele fizice să își consolideze datoriile existente și să obțină condiții mai favorabile de credit, cum ar fi rate ale dobânzii mai mici sau termeni de rambursare mai flexibili.
  3. Credite pentru antreprenori și IMM-uri: Aceste credite sunt destinate finanțării nevoilor de afaceri, cum ar fi extinderea, achiziționarea de echipamente sau îmbunătățirea fluxului de numerar.
  4. Credite de tip leasing financiar: Acestea sunt credite pentru achiziționarea de bunuri, precum mașini sau echipamente, în care finanțatorul (în acest caz, Credius) deține bunul în timpul perioadei de leasing, iar clientul plătește rate lunare pentru utilizarea acestuia.
  5. Credite ipotecare: Acestea sunt credite pentru achiziționarea, construcția sau renovarea unei proprietăți, în care proprietatea este folosită ca garanție pentru credit.

Rețineți că acestea sunt doar exemple generale de produse financiare și că oferta reală a Credius poate varia. Este întotdeauna bine să verifici site-ul oficial al companiei sau să contactezi direct un reprezentant al companiei pentru informații actualizate și detaliate despre produsele și serviciile disponibile.

Credius: soluții de creditare pentru persoane fizice și companii

Cine se califică pentru accesul la creditul Credius?

Rețineți că eligibilitatea pentru un credit Credius poate depinde de tipul de credit pe care îl solicitați (nevoi personale, ipotecar, pentru IMM-uri, etc.) și de politica internă a companiei. În general, pentru a fi eligibil pentru un credit, un solicitant ar putea fi nevoit să îndeplinească următoarele condiții:

  1. Vârsta: Solicitantul trebuie să aibă de obicei cel puțin 18 ani și să nu depășească o vârstă maximă stabilită de instituția financiară (de exemplu, 65 sau 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare).
  2. Reședința: Solicitantul trebuie să fie rezident legal în România, cu adresa de domiciliu sau reședință înregistrată în țară.
  3. Venituri: Solicitantul trebuie să aibă venituri stabile și suficiente pentru a putea rambursa creditul. Aceste venituri pot proveni din salarii, pensii, chirii, dividende sau alte surse verificabile și legale.
  4. Istoric de credit: Solicitantul trebuie să aibă un istoric de credit pozitiv, fără întârzieri semnificative de plată, incidente de plată sau înregistrări negative în Biroul de Credit.
  5. Alte criterii: În funcție de tipul de credit și de politica internă a companiei, pot fi stabilite și alte criterii de eligibilitate. De exemplu, pentru un credit ipotecar, solicitantul ar putea fi nevoit să prezinte un avans minim sau să demonstreze capacitatea de a plăti ratele creditului în plus față de cheltuielile curente.

Pentru a afla criteriile specifice de eligibilitate pentru un credit Credius, vă recomand să contactați compania direct sau să verificați informațiile de pe site-ul oficial al Credius.

Credius oferă împrumuturi în valoare 800 - 50250 RON pe o perioada de 6-60 luni.


Cât de rapid pot obține un credit de la Credius?

Timpul necesar pentru a obține un credit de la Credius poate varia în funcție de tipul de credit și de complexitatea dosarului de credit. Pentru a afla cât de repede puteți obține un credit, vă recomandăm să contactați Credius direct sau să verificați informațiile de pe site-ul oficial al Credius.

Ce documente sunt necesare pentru a aplica la un credit Credius?

Documentele necesare pentru a aplica la un credit Credius pot varia în funcție de tipul de credit și de specificul situației dvs. financiare. De obicei, ar putea fi necesare documente precum actul de identitate, adeverința de venit, extrasul de cont, documente privind proprietățile și alte documente relevante pentru situația dvs. financiară. Pentru informații exacte despre documentele necesare, consultați site-ul oficial al Credius sau contactați un reprezentant al companiei.

Cum pot aplica pentru un credit Credius?

Pentru a aplica pentru un credit Credius, puteți vizita site-ul oficial al Credius și să completați un formular de aplicare online sau să luați legătura cu un reprezentant Credius pentru a obține mai multe informații și asistență în procesul de aplicare.

Care este costul unui credit Credius?

Costul unui credit Credius poate varia în funcție de tipul de credit, suma împrumutată, termenul de rambursare și istoricul dvs. de credit. De obicei, costul creditului este exprimat prin Dobânda Anuală Efectivă (DAE), care include atât dobânda, cât și comisioanele și taxele asociate creditului. Pentru a obține o estimare a costului unui credit Credius, consultați site-ul oficial al Credius sau discutați cu un reprezentant al companiei.

Pot rambursa anticipat un credit Credius?

În general, este posibil să rambursați anticipat un credit de la Credius. Condițiile pentru rambursarea anticipată pot varia în funcție de tipul de credit și de termenii contractului de credit. Este recomandat să verificați clauzele contractului de credit sau să contactați un reprezentant Credius pentru a afla mai multe detalii despre rambursarea anticipată.


Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 800 - 50250 lei
Max. credit 50250 lei
Termen: 6-60 luni
DAE: 49-552%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: No
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: No

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM