CASHSPACE – Credite pana la 10000 lei – Recenzii

Primești banii rapid: Imediat ce semnezi contractul, îți transferăm banii pe card sau îi ridici în numerar.
Pentru că totul este online: Obții creditul fără să ieși din casă, depui cererea online, iar banii îi primești pe card.
Îți recalculăm dobânda: Îți facem recalcul la dobândă, achiți doar pentru perioada cât ai utilizat creditul.

SOLICITA

0.12%

Rata împrumutului pe zi

366

Termen posibil zile

10000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
CASHSPACE – Credite pana la 10000 lei – Recenzii

Descrierea CashSpace.ro

CashSpace.ro este un creditor de încredere din România, oferind soluții financiare rapide și flexibile pentru diverse nevoi. Platforma lor digitală este concepută pentru a facilita accesul rapid la credite, eliminând birocrația și simplificând procesul de aplicare. Iată o descriere detaliată a serviciilor și condițiilor oferite de CashSpace.ro:

Condiții Generale de Creditare

CashSpace.ro pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de credite personale, adaptate nevoilor individuale. Principalele condiții de creditare includ:

 • Sume Disponibile: Clienții pot solicita credite cuprinse între 100 și 10000 RON.
 • Perioada de Rambursare: Termenul de rambursare variază între 61 și 365 de zile, oferind astfel flexibilitate în gestionarea finanțelor personale.
 • Dobânzi: Dobânzile sunt calculate transparent și variază în funcție de suma solicitată și durata creditului. Este important de menționat că CashSpace.ro nu percepe comisioane ascunse.

Avantajele Creditelor CashSpace.ro

Alegând CashSpace.ro, clienții beneficiază de numeroase avantaje, printre care:

 • Proces de Aplicare Rapid: Aplicarea pentru un credit se realizează complet online, fără necesitatea de a vizita fizic o sucursală.
 • Aprobarea Creditului: Decizia de aprobare a creditului este rapidă, de obicei în doar câteva minute, asigurând accesul rapid la fonduri.
 • Flexibilitate: Posibilitatea de a alege între diferite sume și perioade de rambursare, adaptate nevoilor și capacității financiare ale fiecărui client.
 • Transparență: Toate costurile și condițiile sunt clar prezentate înainte de semnarea contractului, fără surprize neplăcute.

Cum Funcționează Procesul de Aplicare

Pentru a solicita un credit de la CashSpace.ro, clienții trebuie să urmeze câțiva pași simpli:

 1. Completarea Formularului Online: Clienții completează un formular de aplicare disponibil pe site-ul CashSpace.ro, furnizând informații personale și detalii despre suma dorită.
 2. Evaluarea Solicitării: După trimiterea formularului, echipa CashSpace.ro evaluează cererea și verifică eligibilitatea clientului.
 3. Aprobarea și Transferul Fondurilor: Dacă cererea este aprobată, fondurile sunt transferate în contul clientului în cel mai scurt timp posibil.

Cerințe pentru Eligibilitate

Pentru a putea beneficia de un credit de la CashSpace.ro, clienții trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

 • Vârsta Minimă: 18 ani.
 • Cetățenie: Trebuie să fie cetățeni români cu domiciliul în România.
 • Venituri: Să aibă o sursă stabilă de venit, fie din salarii, pensii sau alte surse legale.

Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 1000 - 10000 lei
Max. credit 10000 lei
Termen: 5-366 zile
DAE: 0 % - 5206 %
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Cashspace
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 10000 lei 10000 lei 5-366 zile
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM