BSGCREDIT – Credite pana la 20000 lei – Recenzii

✔Ai dobândă fixă și rate egale

✔Aplici rapid și primești banii instant pe card

✔Comision unic de analiză dosar

✔ Îți aprobăm creditul în maxim 2 ore

SOLICITA

0.12%

Rata împrumutului pe zi

36 luni

Termen posibil zile

20000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
BSGCREDIT – Credite pana la 20000 lei – Recenzii

Descriere BSG Credit

BSG Credit este o companie de creditare din România, specializată în oferirea de împrumuturi rapide și flexibile pentru diverse nevoi financiare. Compania se remarcă prin condițiile avantajoase, procesul simplu de aplicare și rapiditatea cu care se aprobă cererile de credit. Oferind servicii atât pentru persoane fizice, cât și pentru persoane juridice, BSG Credit se angajează să sprijine clienții în realizarea obiectivelor lor financiare.

Condiții de Creditare

BSG Credit oferă diverse tipuri de împrumuturi, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui client. Condițiile generale de creditare includ:

  • Sume disponibile: Împrumuturile variază de la 200 de lei până la 20,000 de lei.
  • Perioada de rambursare: Clienții pot opta pentru o perioadă de rambursare flexibilă, de la 30 de zile până la 12 luni, în funcție de suma împrumutată și de capacitatea lor de plată.
  • Dobândă: Ratele dobânzilor sunt competitive, iar compania oferă transparență totală în ceea ce privește costurile implicate.

Avantaje pentru Noi Clienți

Unul dintre principalele avantaje ale BSG Credit este oferta promoțională pentru noi clienți:

  • Primul împrumut fără dobândă: Clienții care solicită pentru prima dată un credit la BSG Credit pot beneficia de un împrumut între 200 de lei și 5000 de lei fără dobândă, dacă împrumutul este rambursat în termen de 30 de zile. Aceasta reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care au nevoie de fonduri rapide și vor să evite costurile suplimentare.

Procesul de Aplicare

Procesul de aplicare la BSG Credit este simplu și rapid, constând în următoarele etape:

  1. Completarea formularului online: Clienții completează un formular de aplicare disponibil pe site-ul companiei, oferind informațiile necesare pentru evaluarea eligibilității.
  2. Verificarea documentelor: După completarea formularului, clienții trimit documentele necesare pentru verificare, inclusiv acte de identitate și dovezi de venit.
  3. Aprobarea și transferul fondurilor: Odată ce cererea este aprobată, fondurile sunt transferate în contul clientului în cel mai scurt timp posibil.

Flexibilitate și Suport

BSG Credit pune accent pe flexibilitate și suport pentru clienți, oferind:

  • Servicii de consultanță financiară: Clienții pot beneficia de consultanță personalizată pentru a alege cele mai potrivite soluții financiare.
  • Opțiuni de rambursare flexibile: Compania oferă diverse opțiuni de rambursare pentru a se adapta la nevoile și posibilitățile fiecărui client.

Concluzie

BSG Credit se evidențiază pe piața de creditare din România prin condițiile avantajoase și serviciile de calitate oferite clienților săi. Oferta promoțională de 0% dobândă pentru primul împrumut, în sumă de până la 5000 de lei, reprezintă un avantaj considerabil pentru noii clienți care doresc să testeze serviciile companiei fără costuri suplimentare. Cu un proces de aplicare simplificat și un suport constant, BSG Credit rămâne o alegere de încredere pentru oricine are nevoie de soluții financiare rapide și flexibile.

Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 500 - 20000 lei
Max. credit 20000 lei
Termen: 1-36 luni
DAE: 0%-250%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Cashspace
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 10000 lei 10000 lei 5-366 zile
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM