Compararea condițiilor împrumuturilor nebancare: Filbo și Credius

✅Condițiile pentru accesul la împrumuturile Filbo sunt următoarele ✅Condițiile pentru accesul la împrumuturile Credius ✅Compararea condițiilor împrumuturilor nebancare: Filbo și Credius
Compararea condițiilor împrumuturilor nebancare: Filbo și Credius

Cele mai bune împrumuturi online

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Avinto
1265 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
265 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 6000 lei 6000 lei 1-24 luni
de la 40% interest rate for new clients

Conținutul articolului:

► Împrumuturi pentru agribusiness în instituțiile nebancare

► Avantajele obținerii unui împrumut pentru agribusiness de la instituțiile nebancar

► Compararea condițiilor împrumuturilor nebancare: Filbo și Credius

► Concluzie

► Întrebări frecvente

Împrumuturi pentru agribusiness în instituțiile nebancare

În ultimii ani, sectorul agribusiness din România a cunoscut o creștere semnificativă, iar nevoia de finanțare a companiilor din acest domeniu a devenit tot mai importantă. Acest articol își propune să prezinte două instituții nebancare populare în România, Filbo și Credius, care oferă împrumuturi pentru agribusiness, cu accent pe PFA-uri (Persoană Fizică Autorizată).

Înainte de a analiza avantajele și dezavantajele acestor instituții, să vedem ce condiții trebuie să îndeplinească un solicitant pentru a obține un împrumut de la aceste instituții nebancare.

Condițiile pentru accesul la împrumuturile Filbo sunt următoarele:

 1. Ești un administrator direct implicat într-un IMM, SRL, SA, o Întreprindere individuală (II) sau o Întreprindere familială (IF).
 2. Compania ta are mai puțin de 10 angajați și realizează o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro.
 3. Afacerea ta funcționează și are cel puțin 12 luni de activitate înregistrată.
 4. Nu există înregistrări de procese de executare silită, incidente de plată sau apariții în Biroul de Credit, atât pentru firmă cât și pentru persoanele implicate.

Condițiile pentru accesul la împrumuturile Credius pot varia în funcție de tipul de credit, dar, în general, solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

 1. Vârsta: Solicitantul trebuie să aibă de obicei cel puțin 18 ani și să nu depășească o vârstă maximă stabilită de instituția financiară (de exemplu, 65 sau 70 de ani la sfârșitul perioadei de creditare).
 2. Reședința: Solicitantul trebuie să fie rezident legal în România, cu adresa de domiciliu sau reședință înregistrată în țară.
 3. Venituri: Solicitantul trebuie să aibă venituri stabile și suficiente pentru a putea rambursa creditul.
 4. Istoric de credit: Solicitantul trebuie să aibă un istoric de credit pozitiv, fără întârzieri semnificative de plată, incidente de plată sau înregistrări negative în Biroul de Credit.

Online împrumuturi pentru agrobusiness

Avantajele obținerii unui împrumut pentru agribusiness de la instituțiile nebancar

 • Procesul de aplicare este mai rapid și mai simplu în comparație cu băncile tradiționale. De obicei, instituțiile nebancare solicită mai puține documente și au un proces de aprobare mai rapid.Împrumuturile nebancare sunt mai flexibile în ceea ce privește condițiile de eligibilitate și cerințele pentru garanții. Acest lucru poate fi un avantaj pentru antreprenorii care nu îndeplinesc criteriile stricte impuse de bănci.
 • Instituțiile nebancare pot oferi împrumuturi mici și pe termen scurt, care pot fi potrivite pentru afaceri mici sau PFA-uri. Astfel de credite pot fi dificil de obținut de la bănci.
 • Unele instituții nebancare pot avea programe speciale de finanțare pentru agribusiness, oferind condiții mai avantajoase pentru acest sector.

Compararea condițiilor împrumuturilor nebancare: Filbo și Credius

Filbo oferă împrumuturi în valoare de 1.000 - 235.000 RON pe o perioadă de 12-24 luni, în timp ce Credius oferă împrumuturi între 800 RON și 50.250 RON, cu o durată de 6-60 luni. Următoarele sunt câteva dintre avantajele și dezavantajele fiecărei instituții nebancare.

Avantajele Filbo:

 • Proces complet online, aplică în numai 10 minute.
 • Cel mai rapid credit pentru antreprenori de pe piață. Consultă site-ul pentru timpul de aprobare actualizat săptămânal.
 • Numai 2 documente solicitate.
 • Garanții oferite de Fondul European de Investiții.
 • Nu sunt necesare garanții reale.
 • Cu o DAE lunară de la aproximativ 2%.
 • Poți amâna plata ratei cu 30 de zile, dacă ai un istoric bun de plată pentru creditele în curs.

Dezavantajele Filbo:

 • Suma maximă a împrumutului este limitată la 235.000 RON.
 • Perioada de creditare este relativ scurtă, de 12-24 luni.

Avantajele Credius:

 • Oferă împrumuturi cu o durată mai mare, de până la 60 luni.
 • Suma minimă a împrumutului este de doar 800 RON, ceea ce poate fi potrivit pentru nevoi financiare mici.

Dezavantajele Credius:

 • Procesul de aplicare poate fi mai complicat și poate dura mai mult decât la Filbo.
 • Condițiile de eligibilitate pot varia în funcție de tipul de credit și de politica internă a companiei, ceea ce poate face procesul de aplicare mai dificil pentru unii solicitanți.

Concluzie

Atât Filbo, cât și Credius sunt instituții nebancare de încredere care oferă împrumuturi pentru agribusiness în România, cu condiții avantajoase pentru antreprenorii și PFA-urile din acest sector. Alegerea dintre cele două depinde de nevoile specifice ale afacerii, suma împrumutului și perioada de creditare dorită.

Filbo se distinge prin proces ul său rapid și simplu de aplicare, în timp ce Credius oferă o durată mai mare de creditare și sume de împrumut mai mici, care pot fi potrivite pentru nevoile financiare mici. Este important să analizezi condițiile și cerințele fiecărei instituții înainte de a aplica pentru un împrumut și să te asiguri că alegi opțiunea cea mai potrivită pentru afacerea ta.

În plus, este esențial să te informezi despre eventualele programe de finanțare guvernamentale sau europene pentru agribusiness, care pot oferi condiții și mai avantajoase decât instituțiile nebancare. Un exemplu în acest sens este Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), care oferă sprijin financiar pentru investiții în modernizarea exploatațiilor agricole, înființarea de noi afaceri în mediul rural, sau dezvoltarea infrastructurii rurale.

În concluzie, pentru a obține cele mai bune condiții de finanțare pentru afacerea ta din domeniul agribusiness, este important să te informezi și să compari opțiunile oferite de instituțiile nebancare, precum Filbo și Credius, dar și să te interesezi despre programele de finanțare guvernamentale sau europene disponibile. Astfel, vei putea face o alegere în cunoștință de cauză și vei putea sprijini dezvoltarea afacerii tale în cele mai bune condiții posibile.


Ce instituții nebancare oferă împrumuturi pentru agribusiness în România?

Filbo și Credius sunt două dintre instituțiile nebancare din România care oferă împrumuturi pentru agribusiness. Acestea oferă condiții avantajoase și un proces simplificat de aplicare, care poate fi potrivit pentru antreprenorii și PFA-urile din acest sector.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru un împrumut de la Filbo?

Pentru a fi eligibil pentru un împrumut de la Filbo, trebuie să fii un administrator direct implicat într-un IMM, SRL, SA, o întreprindere individuală (II) sau o întreprindere familială (IF). Compania ta trebuie să aibă mai puțin de 10 angajați și să realizeze o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro. Afacerea ta trebuie să funcționeze și să aibă cel puțin 12 luni de activitate înregistrată. Nu trebuie să existe înregistrări de procese de executare silită, incidente de plată sau apariții în Biroul de Credit, atât pentru firmă cât și pentru persoanele implicate.

Care sunt condițiile de eligibilitate pentru un împrumut de la Credius?

Condițiile de eligibilitate pentru un împrumut de la Credius pot varia în funcție de tipul de credit pe care îl solicitați (nevoi personale, ipotecar, pentru IMM-uri, etc.) și de politica internă a companiei. În general, un solicitant trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să fie rezident legal în România, să aibă venituri stabile și suficiente pentru a putea rambursa creditul, și să aibă un istoric de credit pozitiv, fără întârzieri semnificative de plată sau înregistrări negative în Biroul de Credit.

Care sunt avantajele obținerii unui împrumut pentru agribusiness de la o instituție nebancară?

Avantajele obținerii unui împrumut pentru agribusiness de la o instituție nebancară includ: un proces de aplicare mai rapid și simplificat, condiții de eligibilitate mai puțin stricte, posibilitatea de a obține împrumuturi mici și pe termen scurt, și accesul la programe speciale de finanțare pentru agribusiness.

Care sunt dezavantajele obținerii unui împrumut pentru agribusiness de la o instituție nebancară?

Dezavantajele pot include: sume de împrumut mai mici decât cele oferite de bănci, perioade de creditare mai scurte, și dobânzi și comisioane mai ridicate în unele cazuri.

Cum pot afla mai multe despre programele de finanțare guvernamentale sau europene pentru agribusiness?

Pentru a afla mai multe despre programele de finanțare guvernamentale sau europene pentru agribusiness, poți vizita site-urile web ale instituțiilor responsabile, cum ar fi Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) sau chiar site-ul Comisiei Europene. De asemenea, poți contacta direct aceste instituții pentru a obține informații actualizate și personalizate despre programele disponibile și condițiile de eligibilitate. Participarea la seminarii, workshop-uri și evenimente de informare despre finanțarea în agribusiness poate fi, de asemenea, o modalitate bună de a te informa și a intra în contact cu experți în domeniu.


Artículos relacionados

DAE (dobanda anuala efectiva)
CITIT martie 26 2023
DAE (dobanda anuala efectiva)
✅Ce este DAE (dobanda anuala efectiva) pentru împrumuturi ✅Exemplu de calcul al unui credit: Cât trebuie să plătești lunar ✅Avantajele comparării de credite cu site-ul creditmarket.ro
Banci care acorda credit cu istoric negativ
CITIT aprilie 09 2023
Banci care acorda credit cu istoric negativ
✅Top 7 cele mai populare bănci din România ✅ Alternativă pe site-ul de comparare a creditelor nebancare creditmarket ✅ împrumut de la o instituție nebancară în comparație cu un împrumut de la o bancă
Credit rapid direct pe card
CITIT aprilie 13 2023
Credit rapid direct pe card
✅ Credit rapid direct pe card. Cum să aplici pentru un credit pe creditmarket.ro ✅ Bani urgent pe card: Cât de mult pot împrumuta un credit rapid în România? ✅ Сredit instant pe card: Ce documente sunt necesare pentru a solicita un împrumut
Credite rapide pentru restantieri
CITIT mai 07 2023
Credite rapide pentru restantieri
✅ Ce sunt creditele rapide pentru restanțieri ✅ De ce se caută mai des în instituții non-bancare ✅ Condiții și criterii pentru obținerea unui credit rapid pentru restanțieri
Cum Să Obții un Credit Nebancar Prin Telefon
CITIT mai 17 2023
Cum Să Obții un Credit Nebancar Prin Telefon
✅Cum Să Obții un Credit Nebancar Prin Telefon ✅Cum Funcționează Creditele Nebancare Prin Telefon ✅Credit Nebancar Prin Telefon Fără Verificare la Biroul de Credit
Legea privind procedura falimentului
CITIT mai 21 2023
Legea privind procedura falimentului
✅Ce este Legea privind procedura falimentului personal în România ✅Avantajele utilizării Legii privind procedura falimentului personal ✅Ce se întâmplă după ce Legea privind procedura falimentului
Cele mai bune împrumuturi
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1.009 lei. Comision: 9 lei Rata dobânzii: 3,65% anual.
TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.