FILBO – Credit pentru firma pana la 250000 lei – Pareri

Aprobare rapidă Cel mai rapid credit IMM din piață Vezi pe site timpul real de aprobare.
Rate flexibile Poți amâna rata pentru 30 de zile, cu zero extra cost!
Credit 100% Online și rapid Durează maxim 10 minute să aplici online și scapi de drumuri inutile.

SOLICITA

0,11%

Rata împrumutului pe zi

24 luni

Termen posibil zile

235000

Suma maximă lei

30

Considerare minute
FILBO – Credit pentru firma pana la 250000 lei – Pareri

Ce este Filbo

Dacă sunteți în România, poate ați auzit de Credite Filbo. Această companie este specializată în oferirea de soluții de creditare atât pentru persoane fizice, cât și pentru companii. Ei adoptă o abordare centrată pe client, ceea ce înseamnă că acordă prioritate în permanență nevoilor clienților lor. Fie că sunteți în căutarea unui împrumut personal pentru a acoperi o cheltuială bruscă, fie că sunteți o mică afacere care are nevoie de un impuls, Credite Filbo România vă poate ajuta.

Cu serviciile lor prietenoase și informative, își propun să facă procesul de creditare cât mai simplu și mai direct posibil. În plus, având în vedere că se concentrează pe creditarea responsabilă, puteți fi sigur că veți putea gestiona orice împrumut pe care îl luați de la Credite Filbo România. Deci, dacă sunteți în căutarea unui furnizor de credite în România, luați în considerare posibilitatea de a le oferi o încercare.

Ce tipuri de credite pentru afaceri oferă Filbo în România

 1. Creditul de investiții: Acest tip de credit este destinat finanțării investițiilor pe termen lung în active fixe, cum ar fi achiziționarea de echipamente, mașini sau construirea unor clădiri noi.
 2. Creditul de capital de lucru: Acesta este un credit pe termen scurt destinat finanțării necesarului de fonduri pentru operațiunile curente ale unei afaceri, cum ar fi plata furnizorilor, a salariilor angajaților sau alte cheltuieli operaționale.
 3. Creditele pentru IMM-uri: Aceste credite sunt adresate special întreprinderilor mici și mijlocii, oferindu-le acces la finanțare cu condiții mai favorabile, cum ar fi dobânzi mai mici sau perioade de grație mai lungi.
 4. Creditele pentru start-up-uri: Acestea sunt credite concepute pentru a finanța inițierea și dezvoltarea afacerilor în stadiul incipient. Ele pot include credite garantate sau negarantate, în funcție de riscul asociat și de nevoile afacerii.
 5. Creditele pentru export: Aceste credite sunt destinate sprijinirii companiilor care doresc să își extindă operațiunile pe piețele internaționale, ajutându-le să finanțeze achizițiile de bunuri și servicii necesare pentru a-și dezvolta afacerea în străinătate.
 6. Creditele pentru finanțarea proiectelor: Acestea sunt credite destinate finanțării unor proiecte specifice, cum ar fi construcția de clădiri noi, extinderea capacității de producție sau dezvoltarea unor noi tehnologii.

Filbo: credite pentru afaceri

Cine se califică pentru accesul la creditul ultra-rapid Filbo?

Suntem aici pentru a te susține cu finanțarea dacă îndeplinești următoarele condiții:

 • Ești un administrator direct implicat într-un IMM, SRL, SA, o Întreprindere individuală (II) sau o Întreprindere familială (IF).
 • Compania ta are mai puțin de 10 angajați și realizează o cifră de afaceri sub 2 milioane de euro.
 • Afacerea ta funcționează și are cel puțin 12 luni de activitate înregistrată.
 • Nu există înregistrări de procese de executare silită, incidente de plată sau apariții în Biroul de Credit, atât pentru firmă cât și pentru persoanele implicate.

Pentru a aplica, trebuie să furnizezi doar două documente:

 • Un extras de cont din ultimele 30 de zile.
 • Cea mai recentă balanță disponibilă, care nu trebuie să fie mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată.

Notă: În funcție de specificul afacerii, s-ar putea să fie necesare și alte documente, cum ar fi Certificatul de atestare fiscală SAU Fișa sintetică AFP, contracte de credit în derulare sau autorizații de funcționare.

Filbo oferă împrumuturi în valoare 1000 - 235000 RON pe o perioada de 12-24 luni.

Avantajele Filbo

 • Proces complet online, aplică în numai 10 minute.
 • Cel mai rapid credit pentru antreprenori de pe piață.
 • Consultă site-ul pentru timpul de aprobare actualizat săptămânal.
 • Numai 2 documente solicitate.
 • Garanții oferite de Fondul European de Investiții.
 • Nu sunt necesare garanții reale.
 • Cu o DAE lunară de la aproximativ 2%.
 • Poți amâna plata ratei cu 30 de zile, dacă ai un istoric bun de plată pentru creditele în curs.

Cât de rapid pot obține creditul Filbo?

Creditul Filbo se mândrește cu un proces de aplicare extrem de rapid, care durează doar 10 minute. Timpul de aprobare este actualizat săptămânal pe site-ul lor, ceea ce îl face unul dintre cele mai rapide credite disponibile pentru antreprenori pe piață.

Ce documente sunt necesare pentru a aplica la creditul Filbo?

Pentru a aplica la creditul Filbo, sunt necesare doar două documente: un extras de cont din ultimele 30 de zile și cea mai recentă balanță disponibilă a companiei (nu mai veche decât ultima balanță trimestrială încheiată). În funcție de specificul afacerii, pot fi necesare și alte documente.

Ce tip de garanții sunt necesare pentru creditul Filbo?

Creditul Filbo beneficiază de garanții din partea Fondului European de Investiții, ceea ce înseamnă că nu sunt necesare garanții reale din partea solicitantului.

Care este costul creditului Filbo?

Creditul Filbo are o Dobândă Anuală Efectivă (DAE) lunară de la aproximativ 2%. Costul final al creditului poate varia în funcție de termen, sumă și alte factori specifici.

Este posibil să amânez plata ratei pentru creditul Filbo?

Da, poți amâna plata ratei cu 30 de zile pentru creditul Filbo, cu condiția să ai un comportament bun de plată la creditele în derulare. Acest lucru ar trebui să fie discutat și aprobat de către Filbo înainte de a amâna plata.

Pot aplica la creditul Filbo dacă firma mea este nouă sau are mai puțin de 12 luni de activitate?

Din păcate, nu. Pentru a fi eligibil pentru creditul Filbo, firma ta trebuie să fie în funcțiune și să aibă cel puțin 12 luni de activitate înregistrată.


icon

All reviews Filbo

Tomoiaga Mihai

aprilie 06 2023

Dacă îți dorești să dezvolți afacerea și ai nevoie de finanțare, poți lua legătura cu cei de la Filbo fără să stai pe gânduri. Colaborarea cu ei îți poate aduce doar beneficii!

Cristina De Fries

martie 13 2023

Mi-a plăcut faptul că aprobarea s-a făcut rapid și doar online, ceea ce a fost convenabil pentru mine. De asemenea, am apreciat interacțiunea cu echipa Filbo și îmi recomand serviciile lor!
Condiții de împrumut
Prim. credit: 1000 - 235000 lei
Max. credit 235000 lei
Termen: 12-24 Luni
DAE: 2%-24%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: No
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: No
icon

Filbo website

Telefon:

Arata

Website:

filbo.ro
icon

All reviews Filbo

Tomoiaga Mihai

aprilie 06 2023

Dacă îți dorești să dezvolți afacerea și ai nevoie de finanțare, poți lua legătura cu cei de la Filbo fără să stai pe gânduri. Colaborarea cu ei îți poate aduce doar beneficii!

Cristina De Fries

martie 13 2023

Mi-a plăcut faptul că aprobarea s-a făcut rapid și doar online, ceea ce a fost convenabil pentru mine. De asemenea, am apreciat interacțiunea cu echipa Filbo și îmi recomand serviciile lor!

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

5
APLICĂ ACUM