PROVIDENT – Credite pana la 15000 lei – Pareri

Rapid și simplu de obţinut, potrivit nevoilor tale.
Informaţii clare și complete despre costuri și condiţii de acordare a împrumutului.
Aproape de tine atunci când ai nevoie.

SOLICITA

1%

Rata împrumutului pe zi

23 luni

Termen posibil zile

15000

Suma maximă lei

15

Considerare minute
PROVIDENT – Credite pana la 15000 lei – Pareri

Ce este Provident Financial România

Provident Financial România este o filială a Provident Financial Group, o companie britanică de servicii financiare specializată în creditele la domiciliu și creditele cu garanție auto. Provident Financial România oferă servicii de împrumut cu caracter personal și credite rapide, în special pentru persoanele care nu au acces la serviciile bancare tradiționale sau care au un istoric de credit nepotrivit.

Compania operează în România prin intermediul unui sistem de agenți, care vizitează clienții la domiciliu pentru a oferi împrumuturi și a colecta plăți. Provident Financial România se concentrează pe împrumuturi mici și pe termen scurt, cu scopul de a ajuta clienții să își acopere cheltuielile neprevăzute sau să finanțeze achiziții de bunuri necesare.

Cu toate acestea, este important de menționat că aceste tipuri de împrumuturi pot avea rate ale dobânzii mai ridicate decât împrumuturile bancare tradiționale, așa că este esențial să se evalueze cu atenție costurile și să se compare cu alte opțiuni de împrumut disponibile.

Suma De la 500 la 15000 lei
⌛ Termen 14 până la 23 de luni
✔ Cerințe ✅Ai peste 18 ani
✅Reședința în România
✅Ai DNI/NIE

Ce tipuri de credite pentru afaceri oferă Provident în România

În întrebarea dvs., ați menționat deja trei tipuri de credite oferite de Provident Financial România:

  1. Împrumutul Standard: Acest credit rapid nebancar cu rate fixe săptămânale este destinat persoanelor care au nevoie de un ajutor financiar de scurtă durată. Suma împrumutată poate varia între 500 lei și 15.000 de lei, iar rata de plată săptămânală este fixă.
  2. Împrumutul STAR: Acest credit de nevoi personale se adresează persoanelor care au nevoie de o sumă mai mare de bani pentru a-și îndeplini planurile. Suma împrumutată poate varia între 6.000 și 15.000 de lei, iar rata de plată lunară este fixă.
  3. Refinantare credit: Această opțiune vă permite să refinanțați împrumuturile de la alte instituții financiare nebancare în condiții avantajoase. Refinantarea poate ajuta la consolidarea datoriilor, reducerea ratelor lunare sau săptămânale de plată și simplificarea administrării datoriilor.

Rețineți că, deși Provident Financial România oferă aceste tipuri de credite, ele sunt în principal concepute pentru nevoile personale ale clienților și nu sunt direcționate în mod specific către finanțarea afacerilor. Dacă sunteți interesat de credite pentru afaceri, ar fi mai potrivit să explorați opțiunile de finanțare oferite de băncile tradiționale, instituțiile financiare nebancare orientate spre afaceri sau programele guvernamentale de sprijin pentru antreprenori și IMM-uri.

Avantajele Provident

  • Accesibilitate: Provident se adresează persoanelor care nu pot accesa împrumuturi prin canalele tradiționale, cum ar fi băncile. Acest lucru poate fi benefic pentru cei care au un istoric de credit slab sau nu au un istoric de credit deloc.
  • Proces simplu de aplicare: Provident oferă un proces de aplicare online simplu și rapid, care permite clienților să aplice pentru împrumuturi fără a fi nevoie să viziteze o sucursală bancară.
  • Flexibilitate: Provident oferă împrumuturi cu sume și termeni diferiți, astfel încât clienții să poată alege cea mai potrivită opțiune pentru nevoile lor financiare.
  • Aprobat rapid: Provident poate oferi aprobarea rapidă a împrumuturilor, ceea ce înseamnă că clienții pot obține fondurile de care au nevoie într-un timp relativ scurt.
  • Rate fixe: Împrumuturile Provident au rate fixe săptămânale sau lunare, ceea ce înseamnă că clienții știu exact cât vor plăti pentru întreaga durată a împrumutului.
  • Servicii personalizate: Agenții Provident vizitează clienții la domiciliu pentru a oferi împrumuturi și a colecta plăți, ceea ce înseamnă că serviciul este adaptat nevoilor individuale ale fiecărui client.

Cele mai bune împrumuturi online de la Provident


Cine este eligibil pentru un împrumut Provident?

Pentru a fi eligibilă pentru un împrumut Provident, o persoană trebuie să aibă cel puțin 18 ani, să aibă reședința legală în România și un permis de ședere stabil. În plus, candidatul nu trebuie să poată obține majoritatea angajamentelor agreate de alte instituții financiare. Candidații pot aplica pentru un credit Provident prin intermediul site-ului oficial al companiei sau prin contactarea agențiilor acesteia. În momentul în care solicitantul va solicita un credit, se va efectua o analiză amănunțită a profilului de credit al acestuia.

Cum pot aplica pentru un credit Provident?

Poți aplica pentru un credit Provident accesând site-ul oficial al companiei sau contactând una dintre agențiile acesteia. Înainte de a începe cererea, asigurați-vă că îndepliniți condițiile de eligibilitate: trebuie să aveți peste 18 ani, să aveți domiciliul legal în România și să aveți un venit stabil. Odată primită cererea, Provident va efectua o analiză a profilului dumneavoastră de credit și vă poate solicita documente suplimentare. După aceea, începe procesul de aprobare și, dacă este aprobat, fondurile sunt disponibile în 24-48 de ore.

Există un proces de aplicare online disponibil cu Provident?

Da, Provident are un proces de aplicare online. Clienții pot aplica pentru un împrumut vizitând site-ul oficial al companiei sau contactând unul dintre agenții săi. Înainte de a începe cererea, asigurați-vă că îndepliniți cerințele de eligibilitate: trebuie să aveți peste 18 ani, să aveți reședința legală în România și să aveți un venit stabil. Odată primită cererea, Provident va efectua o analiză a profilului dumneavoastră de credit și vă poate solicita documente suplimentare. După aceea, începe procesul de aprobare și, în cazul în care este aprobat, fondurile sunt disponibile în 24-48 de ore.

Provident oferă rate fixe ale dobânzii și, dacă da, care sunt acestea?

Da, Provident oferă rate fixe ale dobânzii la creditele sale. Rata dobânzii depinde de suma de bani împrumutată și poate varia între 0,5% și 4%. De asemenea, depinde de ratingul de credit al persoanei și de alți factori. Provident oferă un termen de rambursare de până la 48 de luni, fără comisioane sau costuri suplimentare. Ratele fixe ale dobânzii facilitează planificarea bugetului, deoarece știți ce va trebui să plătiți în fiecare lună pe toată durata împrumutului.


Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 500 - 15000 lei
Max. credit 15000 lei
Termen: 14-23 luni
DAE: 93%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Nu

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM