VIVACREDIT – Credite pana la 3000 lei – Pareri

Fără giranți sau adeverință de venit.
Peste 1 milion de împrumuturi acordate.
9 din 10 clienți ne-ar recomanda.

SOLICITA

0,15%

Rata împrumutului pe zi

30

Termen posibil zile

3000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
VIVACREDIT – Credite pana la 3000 lei – Pareri

Ce este VivaCredit în România?

VivaCredit este o companie financiară internațională care oferă servicii de împrumut rapid și ușor în România.

Cu VivaCredit, clienții pot obține un împrumut de până la 9000 de lei, fără a fi nevoie să ofere garanții sau să îndeplinească cerințe complicate. În plus, procesul de aplicare este simplu și rapid, astfel încât încât împrumutul poate fi acordat în doar câteva ore.

De asemenea, VivaCredit oferă și o gamă largă de opțiuni de rambursare, astfel încât clienții pot alege cea mai convenabilă variantă. Cu o experiență de succes în alte țări, VivaCredit este cea mai bună alegere atunci când ai nevoie de un împrumut rapid și sigur în România.

Obțineți un împrumut online de VivaCredit

Avantaje și dezavantaje Viva Credit

Viva Credit se numără printre cele mai apreciate instituții de creditare online.

Avantaje ale Viva Credit IFN:

 • Posibilitatea de a obține un credit online rapid în mai puțin de 15 minute.
 • Dobânda fixă de doar 1,2% pe întreaga durată a contractului.
 • Procesul de creditare 100% online, simplu și fără complicații.
 • Rambursarea anticipată a întregului credit sau a unei părți din acesta fără comisioane suplimentare.
 • Opțiunea de a rambursa lunar doar 10% din suma folosită, împreună cu dobânda acumulată.
 • Accesarea unui credit fără dobândă pentru primul împrumut.

Dezavantaje ale Viva Credit IFN:

 • Vârsta minimă a solicitantului este de 20 de ani.
 • Dobânda Anuală Efectivă (DAE) de 4.114%.

Peste 1000 de recenzii pe en.trustpilot.com. Evaluare mare și cele mai bune opinii.

Cele mai bune recenzii pe RO.Trustpilot.com

Cum se aplică un credit online Viva Credit

Dacă vrei să aplici pentru un credit online Viva Credit, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli. În primul rând, accesează site-ul nostru și alege suma de care ai nevoie și perioada de rambursare. Apoi completează formularul de aplicare, introducând informațiile personale, financiare și referințe. Vei primi o decizie preliminară în câteva minute și, dacă ești eligibil, poți continua procesul de aplicare.

În final, semnează contractul și așteaptă să primești banii în contul tău. La Viva Credit ne străduim să oferim o experiență de aplicare ușoară și rapidă, fără bătăi de cap. Asigurăm confidențialitatea datelor tale și transparență în toate etapele aplicării. Așadar, nu mai sta pe gânduri și aplică acum pentru un credit online Viva Credit!

VivaCredit oferă împrumuturi în valoare 100 - 3000 RON pe o perioada de 1 luni.

Cele mai importante acte necesare pentru a aplica pentru un împrumut de la VivaCredit în România

Pentru a aplica pentru un împrumut de la VivaCredit în România, este necesar să pregătești următoarele documente importante:

 1. Act de identitate: Buletin de identitate (BI) sau Carte de Identitate (CI) validă, care să conțină informații precum numele, prenumele, CNP, adresa și seria și numărul actului de identitate.
 2. Extras de cont bancar: Un extras de cont care să confirme că venitul tău (salariu, pensie etc.) este virat într-un cont bancar. Acesta poate fi un extras de cont pe ultimele luni sau un document emis de banca care să ateste că ești titularul contului.
 3. Dovadă de venit: Documente care să dovedească venitul tău lunar, cum ar fi fluturașul de salariu, adeverința de venit sau talonul de pensie.
 4. Număr de telefon mobil și adresă de e-mail: Acestea sunt necesare pentru a fi contactat de către VivaCredit în legătură cu solicitarea ta și pentru a primi informații despre starea împrumutului.

Reține că acestea sunt documentele de bază necesare pentru a aplica la VivaCredit. În funcție de situația ta personală, de creditul solicitat și de politica internă a VivaCredit, ar putea fi necesare și alte documente suplimentare. Este recomandat să consulți site-ul VivaCredit sau să iei legătura cu un reprezentant al instituției pentru a afla care sunt toate documentele necesare în cazul tău.

Descărcați aplicația VivaCredit pe Google Play, App Store și AppGallery


Care este vârsta minimă pentru a aplica pentru un împrumut de la VivaCredit în România?

Vârsta minimă pentru a aplica pentru un împrumut de la VivaCredit în România este de 20 de ani.

În cât timp voi primi banii după ce am aplicat pentru un împrumut de la VivaCredit în România?

De obicei, durează 24-48 de ore pentru a primi banii după ce ați aplicat pentru un împrumut de la VivaCredit în România. Timpul exact poate varia în funcție de cererea dumneavoastră și de politicile instituției. Odată ce cererea dvs. este aprobată, veți fi notificat, iar banii vor fi transferați în contul dvs. bancar în 1-2 zile lucrătoare.

Este posibil să-mi rambursez împrumutul înainte de data scadentă fără comisioane suplimentare?

Da, la Viva Credit IFN este posibil să vă rambursați împrumutul înainte de data scadentă fără comisioane suplimentare. Aceștia oferă o rambursare anticipată a întregului împrumut sau a unei părți din acesta fără taxe suplimentare.

VivaCredit oferă un împrumut fără dobândă la prima cerere?

Da, VivaCredit oferă un împrumut fără dobândă pentru prima dumneavoastră cerere. Acest lucru face parte din ofertele lor promoționale și este disponibil pentru clienții eligibili care îndeplinesc cerințele lor. Pentru a afla mai multe despre această ofertă, vă rugăm să contactați echipa de servicii pentru clienți VivaCredit sau să vizitați site-ul lor.


Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 100 - 3000 lei
Max. credit 3000 lei
Termen: 1 luni
DAE: 0%-4114%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM