Magazine care oferă opțiunea de a achiziționa telefoane în rate

✅ Telefoane in rate fara dobanda ✅ Magazine care oferă opțiunea de a achiziționa telefoane în rate ✅ Documente care variază telefoane in rate fara dobanda
 Magazine care oferă opțiunea de a achiziționa telefoane în rate

Cele mai bune împrumuturi online

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Telefoane in rate fara dobanda


în România este posibil să achiziționați telefoane în rate fără dobândă. Această opțiune este oferită de multe magazine de electronice și operatori de telefonie mobilă. În general, pentru a beneficia de această ofertă, trebuie să îndepliniți anumite condiții, cum ar fi:

 • Verificarea Scorului de Credit: Majoritatea magazinelor și operatorilor vor verifica scorul dvs. de credit pentru a se asigura că sunteți eligibil pentru finanțare.
 • Perioada de Rate: Durata pentru care puteți lua telefonul în rate fără dobândă variază de obicei între 6 și 24 de luni, în funcție de magazin sau operator.
 • Oferte Specifice Magazinelor sau Operatorilor: Unele magazine sau operatori pot oferi condiții speciale, cum ar fi rate fără dobândă pentru anumite modele de telefoane sau în anumite perioade promoționale.
 • Contractul de Abonament: În cazul operatorilor de telefonie, adesea este necesar să aveți sau să încheiați un contract de abonament pentru a beneficia de oferta de rate fără dobândă.
 • Documentație Necesară: Este posibil să fie necesar să furnizați anumite documente, cum ar fi un act de identitate și dovada veniturilor.


Este recomandat să verificați ofertele disponibile la mai multe magazine și operatori pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru nevoile dvs. De asemenea, este important să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu achiziționarea în rate, pentru a evita orice neînțelegeri sau costuri neașteptate.


 Magazine care oferă opțiunea de a achiziționa telefoane în rate


În România, există mai multe magazine care oferă opțiunea de a achiziționa telefoane în rate fără dobândă. Iată o listă a unor astfel de magazine, împreună cu linkurile către site-urile lor:

 • Altex - Oferă posibilitatea de a cumpăra telefoane în rate, cu condiții de eligibilitate specifice. Vizitați Altex
 • CardAvantaj - Propune rate fără dobândă pentru telefoane în rețeaua de magazine partenere. Vizitați CardAvantaj
 • Flanco - Oferă o gamă variată de smartphone-uri, cu posibilitatea de finanțare în rate. Vizitați Flanco
 • Flip - Explică pașii necesari pentru achiziționarea unui produs în rate, inclusiv telefoane. Vizitați Flip
 • eMAG - Permite căutarea și achiziționarea telefoanelor în rate fără dobândă. Vizitați eMAG
 • DOMO - Oferă telefoane mobile în rate, cu livrare în toată țara. Vizitați DOMO
 • Orange Magazin Online - Prezintă o ofertă completă de telefoane disponibile pentru achiziție în rate. Vizitați Orange
 • Digi (RCS & RDS) - Propune telefoane la abonament, cu posibilitatea de achiziție în rate. Vizitați Digi
 • Oney - Oferă posibilitatea de a achiziționa telefoane de top în rate fără dobândă. Vizitați Oney
 • Media Galaxy - Dispune de o gamă largă de telefoane mobile, cu opțiuni de cumpărare în rate. Vizitați Media Galaxy


Vă recomand să verificați termenii și condițiile fiecărui magazin în parte pentru a vă asigura că oferta se potrivește nevoilor dumneavoastră.


 Documente care variază telefoane in rate fara dobanda


Pentru a achiziționa telefoane în rate fără dobândă în România, este necesar să prezentați anumite documente care variază în funcție de magazinul sau operatorul de telefonie ales. În general, documentele solicitate includ:


 1. Act de Identitate: Este necesar să prezentați un act de identitate valid, cum ar fi cartea de identitate sau pașaportul, pentru a vă verifica identitatea.
 2. Dovada Veniturilor: Multe magazine sau operatori cer o dovadă a veniturilor pentru a se asigura că aveți capacitatea de a plăti ratele. Aceasta poate fi un fluturaș de salariu, un extras de cont sau orice alt document care atestă veniturile regulate.
 3. Extras de Cont Bancar: Uneori, poate fi necesar să furnizați un extras de cont bancar recent pentru a demonstra stabilitatea financiară.
 4. Dovada Adresei de Domiciliu: Poate fi necesar să prezentați o dovadă a adresei de domiciliu, cum ar fi o factură recentă la utilități sau un contract de închiriere.
 5. Scorul de Credit: În unele cazuri, magazinul sau operatorul poate solicita verificarea scorului de credit pentru a evalua riscul financiar.
 6. Contract de Abonament (pentru Operatorii de Telefonie): Dacă achiziționați telefonul prin intermediul unui operator de telefonie, este posibil să fie necesar să aveți sau să încheiați un contract de abonament.


Este important să rețineți că aceste cerințe pot varia în funcție de politica fiecărui furnizor. Prin urmare, vă recomandăm să verificați în prealabil cu magazinul sau operatorul ales pentru a cunoaște exact ce documente sunt necesare în cazul dumneavoastră. De asemenea, este esențial să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu achiziționarea în rate, pentru a evita orice neînțelegeri sau costuri neașteptate.


Telefoane in rate cu buletinul


în România este posibil să achiziționați telefoane în rate doar cu prezentarea buletinului (cartea de identitate). Această opțiune este oferită de unele magazine de electronice și operatori de telefonie mobilă, facilitând procesul de achiziție pentru clienți. Totuși, sunt câteva aspecte importante de luat în considerare:


 1. Politica Magazinului sau a Operatorului: Nu toate magazinele sau operatorii oferă această opțiune. Este important să verificați în prealabil dacă magazinul sau operatorul ales permite achiziția în rate doar cu buletinul.
 2. Verificarea Creditului: Chiar dacă este necesar doar buletinul, magazinul sau operatorul poate efectua o verificare a creditului pentru a evalua eligibilitatea dumneavoastră pentru finanțare.
 3. Limitări ale Ofertei: Unele oferte care permit achiziția în rate doar cu buletinul pot avea anumite limitări, cum ar fi un număr maxim de rate sau o selecție limitată de modele de telefoane.
 4. Condiții de Eligibilitate: Deși buletinul este singurul document solicitat, pot exista alte criterii de eligibilitate, cum ar fi vârsta minimă sau un istoric de credit pozitiv.
 5. Termeni și Condiții: Este esențial să citiți cu atenție termenii și condițiile asociate cu achiziționarea în rate, pentru a înțelege toate detaliile contractului și pentru a evita orice neînțelegeri sau costuri neașteptate.


 Tipuri de Credite telefoane in rate


în România, există mai multe tipuri de credite pentru achiziționarea telefoanelor în rate, fiecare având caracteristici specifice care se potrivesc diferitelor nevoi și preferințe ale consumatorilor. Iată cele mai comune tipuri de credite pentru telefoane în rate:

 • Rate fără Dobândă: Este unul dintre cele mai populare tipuri de credit, oferind posibilitatea de a împărți costul telefonului în mai multe rate lunare, fără a plăti dobândă. Această opțiune este adesea disponibilă în cadrul promoțiilor speciale sau prin parteneriate între magazine și instituții financiare.
 • Credit de Consum: Un credit de consum standard poate fi utilizat pentru achiziționarea unui telefon, împărțind costul în rate pe o perioadă determinată, cu aplicarea unei dobânzi. Acest tip de credit este oferit de bănci și alte instituții financiare.
 • Rate prin Card de Credit: Multe carduri de credit oferă opțiunea de a cumpăra bunuri, inclusiv telefoane, și de a plăti în rate. Dobânda și condițiile de plată variază în funcție de banca emitentă și de tipul cardului.
 • Finanțare Internă a Magazinelor sau Operatorilor de Telefonie: Unele magazine de electronice sau operatori de telefonie mobilă oferă propriile scheme de finanțare, permițând clienților să achiziționeze telefoane în rate. Condițiile și dobânda pot varia în funcție de politica internă a fiecărei companii.
 • Leasing sau Închiriere cu Opțiune de Cumpărare: Această opțiune permite utilizatorilor să "închirieze" un telefon pentru o perioadă determinată, cu posibilitatea de a-l cumpăra la sfârșitul perioadei de leasing.
 • Rate prin Intermediul Operatorilor de Telefonie Mobilă: Operatorii de telefonie mobilă oferă adesea telefoane în rate, legate de un contract de servicii (abonament). Aceste oferte pot include sau nu dobândă, în funcție de termenii contractului.

Este important să analizați cu atenție toate opțiunile disponibile și să alegeți tipul de credit care se potrivește cel mai bine nevoilor și situației financiare personale. De asemenea, este esențial să citiți cu atenție termenii și condițiile fiecărui tip de credit pentru a înțelege toate obligațiile și costurile implicate.Artículos relacionados

Credite pentru rau platnici online
CITIT martie 26 2023
Credite pentru rau platnici online
✅Ce este citifinancial credite pentru rau platnici online ✅Avantajele și dezavantajele unui Credite pentru rau platnici online nebancare ✅Este posibil să obțineți un împrumut online pentru rau platnici fara anaf
Banci care acorda credit cu istoric negativ
CITIT aprilie 09 2023
Banci care acorda credit cu istoric negativ
✅Top 7 cele mai populare bănci din România ✅ Alternativă pe site-ul de comparare a creditelor nebancare creditmarket ✅ împrumut de la o instituție nebancară în comparație cu un împrumut de la o bancă
Credit rapid direct pe card
CITIT aprilie 13 2023
Credit rapid direct pe card
✅ Credit rapid direct pe card. Cum să aplici pentru un credit pe creditmarket.ro ✅ Bani urgent pe card: Cât de mult pot împrumuta un credit rapid în România? ✅ Сredit instant pe card: Ce documente sunt necesare pentru a solicita un împrumut
Cele mai bune împrumuturi
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1.009 lei. Comision: 9 lei Rata dobânzii: 3,65% anual.
Credite noi
Lunare
300 lei. Întoarcere
300 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 10000 lei 10000 lei 2-3 luni
0% interest rate for new clients
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.