SMILECREDIT – Credite pana la 3000 lei – Pareri

✔ Credit ușor de obținut, ușor de rambursat
✔ Transfer instant pe orice card Visa/MasterCard
✔ 100% online, fără să pleci măcar de-acasă
✔ Încasare credit pe card, în cont, sau numerar

SOLICITA

1%

Rata împrumutului pe zi

12 luni

Termen posibil zile

3000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
SMILECREDIT – Credite pana la 3000 lei – Pareri

Ce este SmileCredit?

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide și ușoare de finanțare în România, SmileCredit este alegerea potrivită pentru tine! Această fintech revoluționară oferă împrumuturi rapide prin intermediul unei platforme online intuitive și accesibile. Indiferent dacă ai nevoie de bani pentru o cheltuială neprevăzută, de vacanță sau pentru achiziționarea unor bunuri de larg consum, SmileCredit are grijă de tine.

În plus față de rapidle împrumuturi, beneficiezi și de servicii de asistență prin intermediul aplicației mobile. Îți poți verifica soldul și rata lunară direct din aplicație, iar dacă întâmpini vreo problemă, echipa de asistență este mereu la îndemână. Cu o abordare prietenoasă și transparentă, SmileCredit este alegerea perfectă pentru nenumărate necesități financiare!

Avantaje și dezavantaje SmileCredit

Smile Credit este un IFN ce oferă împrumuturi online rapide cu o dobândă redusă, în comparație cu Viva Credit sau CrediеFix, dar cu limitarea că suma maximă pe care o poți obține este de maximum 3000 lei.

Avantaje ale Smile Credit IFN

  • Acces rapid la o linie de credit valabilă 24 de luni, pe care o poți rambursa în rate succesive oricând, utilizând un card de credit/debit.
  • Dobândă 0% pentru primele 7 zile, iar de la a 8-a zi dobânda este de doar 1,1%/zi pentru suma folosită din linia de credit.
  • Posibilitatea de a rambursa anticipat împrumutul integral sau parțial, fără comisioane sau penalități.
  • Oportunitatea de a prelungi durata creditului, cu aceeași perioadă inițială, dacă achiți la scadență dobânda corespunzătoare sumei utilizate și/sau eventualele dobânzi penalizatoare.
  • Acces la un împrumut rapid nebancar chiar dacă ai un istoric negativ în Biroul de Credit. Creditele pentru "rău-platnici" se acordă doar persoanelor fără credite active la alte bănci sau IFN-uri, pentru a nu crește gradul de îndatorare.

Dezavantaje ale Smile Credit IFN

  • Transferul banilor în contul tău poate avea loc în ziua următoare depunerii cererii de împrumut.

Exemplu de calcul reprezentativ

Pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 3076,31%, dobânda totală 1516,59 lei, respectiv 4,21 lei/zi, iar total de plată 2016,59 lei. Acest exemplu a fost calculat presupunând că suma a fost trasă și achitată de client în 12 luni. Linia de credit are valabilitate 2 ani.

Avantaje ale Smile Credit

Cum să obțineți un împrumut în SmileCredit?

Dacă sunteți în căutarea unei modalități rapide și ușoare de a obține un împrumut, SmileCredit ar putea fi soluția perfectă pentru dumneavoastră. Acest furnizor de servicii financiare vă poate ajuta să obțineți un împrumut rapid și eficient, fără prea multe întrebări sau documente inutile.

Înainte de a aplica pentru un împrumut în SmileCredit, asigurați-vă că aveți toate informațiile necesare și că înțelegeți toate termenii și condițiile. Cu puțină pregătire și înțelepciune financiară, puteți să vă asigurați că obțineți cel mai bun împrumut posibil în cel mai scurt timp posibil.

SmileCredit oferă împrumuturi în valoare 200 - 3000 RON pe o perioada de 1-12 de luni.


Care este dobânda anuală efectivă (DAE) pentru un împrumut în SmileCredit?

Rata Anuală Procentuală (DAE) a unui împrumut în SmileCredit este de 1,1% pe zi la suma utilizată din linia de credit. Aceasta înseamnă că pentru un credit online cu trageri succesive în valoare de 500 de lei, dobânda anuală efectivă (DAE) ar fi de 3076,31%.

Pot să plătesc anticipat împrumutul meu la SmileCredit fără penalități sau comisioane?

Da, puteți plăti anticipat împrumutul la SmileCredit fără penalități sau comisioane. Aveți opțiunea de a rambursa împrumutul în totalitate sau parțial în orice moment. Nu există comisioane ascunse și nici costuri suplimentare implicate atunci când vă plătiți anticipat împrumutul.

Există o limită superioară a sumei de bani pe care o pot împrumuta de la SmileCredit?

Da, există o limită superioară a sumei de bani pe care o puteți împrumuta de la SmileCredit. Suma maximă pe care o puteți obține este de maximum 3000 de lei. Orice cerere de împrumut care depășește această sumă va fi refuzată.

Oferă SmileCredit împrumuturi persoanelor cu un istoric de credit prost?

Da, SmileCredit oferă împrumuturi persoanelor cu un istoric de credit prost. Împrumuturile pentru datorii proaste sunt acordate doar persoanelor care nu au credite active la alte bănci sau IFN-uri, pentru a nu le crește gradul de îndatorare.

Cum pot aplica pentru un împrumut la Smile Credit și ce documente sunt necesare?

Pentru a solicita un împrumut la SmileCredit, va trebui să completați un formular de cerere online pe site-ul lor și să furnizați detaliile contului bancar. De asemenea, este posibil să vi se ceară să prezentați documente, cum ar fi dovada identității, dovada adresei, declarația de venit sau informații despre locul de muncă. Toate documentele trebuie să fie furnizate pentru ca procesul de aplicare să fie finalizat cu succes. Odată ce cererea dvs. a fost aprobată, ar trebui să primiți împrumutul în termen de 1 zi.

Dacă este cazul, este posibil să vi se ceară și documente suplimentare, cum ar fi formulare de garant sau alte formulare care să certifice că toate persoanele implicate și-au dat acordul cu privire la termenii și condițiile contractului de credit.Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 200 - 3000 lei
Max. credit 3000 lei
Termen: 1-12 luni
DAE: 670%-3706%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Nu

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM