HORACREDIT – Credite pana la 10000 lei – Pareri

Suma maximă aprobată până la 10 000 Lei, scadența liniei de credit este la 12 luni
Rapid, Sigur şi de Încredere
FĂRĂ ipotecă, FĂRĂ garanţii

SOLICITA

0,25%

Rata împrumutului pe zi

1-12 luni

Termen posibil zile

10000

Suma maximă lei

15

Considerare minute
HORACREDIT – Credite pana la 10000 lei – Pareri

Ce este HoraCredit?

HoraCredit este un serviciu financiar unic în România, creat pentru a ajuta cetățenii să facă față nevoilor financiare imediate într-un mod rapid și eficient. Prin HoraCredit, oamenii pot beneficia de împrumuturi rapide, adaptate nevoilor și cerințelor lor specifice. Conceptul de bază al HoraCredit este să fie cât mai accesibil și prietenos pentru consumatori, oferind soluții personalizate și transparente care să satisfacă diversele nevoi ale clienților.

Aceasta este o alternativă convenabilă pentru cei care caută să obțină fonduri suplimentare fără bătaie de cap, evitând procedurile tipice de creditare ale instituțiilor tradiționale. HoraCredit încurajează responsabilitatea financiară și înțelegerea fiecărui client, oferind asistență și suport în ceea ce privește procesul de împrumut și rambursare a sumelor datorate.

Prin urmare, alegeți HoraCredit atunci când aveți nevoie de o soluție financiară rapidă și simplă, fără a compromite siguranța și confortul dvs. personal.

Cum să solicitați un împrumut în HoraCredit

Solicitarea unui împrumut online în HoraCredit poate fi o soluție eficientă și rapidă pentru a face față nevoilor financiare temporare. Procesul este simplu și prietenos, pentru a vă ajuta să obțineți creditul dorit fără dificultăți inutile. În primul rând, este important să vă evaluați situația financiară și să determinați suma exactă de care aveți nevoie. Odată ce vă cunoașteți nevoile, vă puteți adresa unei instituții specializate în acordarea împrumuturilor, precum HoraCredit, care vă va oferi o gamă variată de oferte pentru a vă satisface necesitățile.

Apoi, specialiștii în creditare vă vor ajuta să alegeți opțiunea cea mai potrivită pentru situația dvs. financiară și să parcurgeți toate formalitățile necesare. Tot ce trebuie să faceți este să completați o cerere, să prezentați documentele solicitate și să așteptați aprobarea. Cu HoraCredit, puteți obține rapid și fără bătăi de cap finanțare de care aveți nevoie, beneficiind de un proces eficient și de un personal prietenos și profesionist.

De la 0% dobândă pe zi și sume până la 10 000 de lei

Cele mai importante acte necesare pentru a aplica pentru un împrumut de la HoraCredit în România

Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut cu aprobare pe loc de la HoraCredit în România, următoarele acte sau documente sunt obligatorii:

 1. Actul de identitate și cazierul judiciar;
 2. Adeverința de salariu sau extras Cont Bancar din ultima lui lună;
 3. Adeverința de venit(perioada pe care trebuie să o acopere această adeverință este determinată împreună cu reprezentantul HoraCredit);
 4. Declarație privind venitul net mediu lunar pe ultimele 12 luni (pentru angajaţii ce provin din alte state decât România);
 5. Dovadă de domiciliu (facturile emise pentru utilitati - electricitate, apa, gaz etc.).

HoraCredit oferă împrumuturi în valoare 200 - 10000 RON pe o perioada de 1 - 12 luni.

Cum să obțineți un împrumut în HoraCredit?

Puteți obține împrumutul în doar 3 acțiuni ușoare.

 1. Solicitați un credit online.
  Selectați suma și intervalul de timp corespunzătoare, apoi faceți clic pe „APLICA ACUM”. Cerința de vârstă pentru a putea beneficia de un împrumut este de 19 ani.

 2. Completează formularul.
  Completați formularul de înregistrare și trimiteți o copie a cărții de identitate pentru a solicita un împrumut HoraCredit.

 3. Încărcați lucrările online.
  Încărcați în contul dvs. personal online o copie scanată (fotografie) a cărții de identitate, precum și o copie a extrasului bancar al lunii celei mai recente (sau alte dovezi ale veniturilor).


Cum pot aplica pentru un împrumut în HoraCredit?

Pentru a aplica pentru un împrumut în HoraCredit, va trebui să completați o cerere, să trimiteți documentele necesare și să așteptați aprobarea. Va trebui să furnizezi actul de identitate și cazierul judiciar, adeverință de salariu sau extras de cont bancar pe ultima lună, adeverință de venit (perioada care va fi acoperită de această adeverință se stabilește împreună cu reprezentantul HoraCredit), adeverință de venit mediu lunar net pe ultimele 12 luni (pentru angajații din alte țări decât România) și dovada domiciliului (facturi de utilități - electricitate, apă, gaz etc.). Echipa de profesioniști HoraCredit vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită opțiune în funcție de situația dumneavoastră financiară. Odată aprobată, puteți primi finanțarea rapid și fără probleme.

HoraCredit oferă împrumuturi personalizate, adaptate nevoilor mele?

Da, HoraCredit oferă împrumuturi personalizate, adaptate pentru a satisface nevoile individuale ale clienților. Acesta încurajează responsabilitatea financiară și înțelegerea fiecărui client, oferind asistență și sprijin în procesul de acordare a împrumutului și de rambursare a sumelor datorate. Cu HoraCredit, puteți obține finanțarea de care aveți nevoie rapid și fără probleme, alegând în același timp cea mai potrivită opțiune care răspunde nevoilor financiare specifice.

Există comisioane asociate cu obținerea unui împrumut de la HoraCredit?

Da, există comisioane asociate cu obținerea unui împrumut de la HoraCredit. Acestea includ comisioane de inițiere, comisioane de procesare, taxe de întârziere și alte taxe diverse care depind de tipul de împrumut pe care îl solicitați. Suma exactă va fi specificată de creditor înainte de aprobarea împrumutului. Este important să citiți cu atenție toți termenii și condițiile înainte de a semna un acord pentru a vă asigura că înțelegeți fiecare aspect înainte de a vă angaja financiar.

Ce documente sunt necesare pentru a aplica pentru un împrumut de la HoraCredit în România?

Pentru a solicita un împrumut de la HoraCredit în România, sunt necesare următoarele documente: cartea de identitate și cazierul judiciar, adeverință de salariu sau extras de cont bancar pe ultima lună, adeverință de venit (perioada pe care o cuprinde această adeverință se stabilește împreună cu reprezentantul HoraCredit), adeverință de venit net mediu lunar pe ultimele 12 luni (pentru angajații din alte țări decât România) și dovada domiciliului (facturi de utilități - energie electrică, apă, gaz etc.). În plus, este posibil să trebuiască să furnizați și alte documente, în funcție de situația dumneavoastră specifică. Cerințele exacte vor fi discutate între dumneavoastră și creditor înainte de aprobarea împrumutului.

Este posibil să obțin finanțarea de care am nevoie rapid și fără probleme cu Horacredit?

Da, puteți obține finanțarea de care aveți nevoie rapid și ușor cu Horacredit. Compania oferă împrumuturi personalizate, adaptate la nevoile individuale ale clienților, oferindu-le acestora asistență și sprijin pe parcursul procesului de împrumut. În plus, Horacredit încurajează responsabilitatea financiară și înțelegerea fiecărui client, astfel încât acesta să poată lua decizii bine informate cu privire la finanțele sale. Odată aprobat pentru un împrumut, puteți primi finanțarea rapid și fără probleme.icon

All reviews HoraCredit

Corina

aprilie 03 2023

Ar fi foarte util ca, dacă suntem implicați în afaceri online, să putem primi aprobarea și transferul de bani în aceeași zi în care solicităm un împrumut, chiar dacă acest lucru se întâmplă sâmbăta. HoraCredit acceptă cererea imediat, dar banii sunt transferați și primiți abia luni, deși dobânda începe să se adune de sâmbătă. Consider că este necesară o schimbare, fie prin eliminarea cererilor în weekend, fie prin începerea adunării dobânzii din momentul primirii banilor. În rest, serviciile sunt bune și aș acorda 4 stele HoraCredit.

Alexandra

aprilie 01 2023

Sunt foarte rapizi
Condiții de împrumut
Prim. credit: 200 - 10000 lei
Max. credit 10000 lei
Termen: 1 - 12 luni
DAE: 0 % - 2 945 %
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da
icon

HoraCredit website

Telefon:

Arata

Website:

horacredit.ro
icon

All reviews HoraCredit

Corina

aprilie 03 2023

Ar fi foarte util ca, dacă suntem implicați în afaceri online, să putem primi aprobarea și transferul de bani în aceeași zi în care solicităm un împrumut, chiar dacă acest lucru se întâmplă sâmbăta. HoraCredit acceptă cererea imediat, dar banii sunt transferați și primiți abia luni, deși dobânda începe să se adune de sâmbătă. Consider că este necesară o schimbare, fie prin eliminarea cererilor în weekend, fie prin începerea adunării dobânzii din momentul primirii banilor. În rest, serviciile sunt bune și aș acorda 4 stele HoraCredit.

Alexandra

aprilie 01 2023

Sunt foarte rapizi

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

4
APLICĂ ACUM