FINAGURU – Credite pana la 3000 lei – Pareri

✔ Alegeți suma de care aveți nevoie și specificați perioada de împrumut.
✔ Înregistrați-vă și așteptați decizie asupra cererii.
✔ Semnează acordul folosind un cod SMS și primește imediat bani pe card.

SOLICITA

0.12%

Rata împrumutului pe zi

90

Termen posibil zile

3000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
FINAGURU – Credite pana la 3000 lei – Pareri

Compania FinaGuru, prezentă pe fina.guru, oferă servicii de microfinanțare în România, specializându-se în acordarea de microcredite pe termen scurt. Aceasta reprezintă o alternativă la creditarea bancară tradițională, oferind împrumuturi rapide și accesibile, în special pentru persoanele care se confruntă cu dificultăți în obținerea unui împrumut de la o bancă.

Descrierea Companiei FinaGuru

FinaGuru este o Instituție Financiară Nebancară (IFN) care oferă microcredite pe termen scurt. Acestea sunt destinate persoanelor care au nevoie de fonduri rapide, dar care nu îndeplinesc condițiile stricte ale băncilor sau nu doresc să se angajeze în proceduri lungi și complicate.

Condițiile pentru Obținerea unui Credit

  • Suma și Durata Împrumutului: FinaGuru oferă împrumuturi ce variază între 200 și 3000 de lei, cu o durată de rambursare cuprinsă între 1 și 90 de zile.
  • Procesul de Aplicare: Aplicarea pentru un împrumut se face online, direct pe site-ul FinaGuru. Procesul include înregistrarea simplă, completarea unui chestionar și a unei aplicații în care se indică suma dorită și durata împrumutului.
  • Aprobarea Rapidă: Cererile sunt procesate automat și o decizie este luată în aproximativ 15-20 de minute. În cazul aprobării, fondurile sunt transferate pe cardul clientului în termen de o oră.
  • Condiții de Eligibilitate: Pentru a aplica, este necesar să aveți peste 18 ani, să dețineți un pașaport valid, un card bancar și un telefon mobil.
  • Rambursarea Împrumutului: Împrumutul trebuie rambursat la timp. În caz contrar, sunt aplicate penalități, iar suma penalităților poate ajunge la jumătate din valoarea împrumutului.
  • Rata Dobânzii: Rata de creditare este de 0,01% pe zi.

Avantaje și Considerații

  • Accesibilitate: FinaGuru reprezintă o soluție accesibilă pentru persoanele care au nevoie rapidă de fonduri și care nu pot accesa credite bancare.
  • Proces Simplificat: Procedura de aplicare este simplă și rapidă, făcându-l un proces convenabil pentru clienți.
  • Riscuri și Costuri: Deși accesibile, aceste împrumuturi vin cu rate ale dobânzii relativ mari, ceea ce necesită o evaluare atentă a capacității de rambursare înainte de a aplica.

În concluzie, FinaGuru oferă o soluție rapidă și accesibilă pentru obținerea de microcredite în România, fiind o opțiune convenabilă pentru cei care au nevoie urgentă de fonduri și nu pot accesa creditele bancare tradiționale. Totuși, este important ca potențialii clienți să fie conștienți de costurile și riscurile asociate acestui tip de împrumut.Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 200 - 3000 lei
Max. credit 3000 lei
Termen: 1 - 3 luni
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Cashspace
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
1000 - 10000 lei 10000 lei 5-366 zile
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM