FERRATUM BANK – Credite pana la 10000 lei – Pareri

✔ Fara comision de administrare ZERO costuri retragere.
✔ Primele 30 zile FARA DOBANDA Din ziua 31, dobanda este 0.4022% / zi.
✔ Platesti doar pentru suma utilizata 14 zile drept de retragere a creditului.

SOLICITA

0,20%

Rata împrumutului pe zi

1-12 luni

Termen posibil zile

10000

Suma maximă lei

5

Considerare minute
FERRATUM BANK – Credite pana la 10000 lei – Pareri

Ce este Ferratum în România

Ferratum este o companie financiară internațională care oferă servicii financiare și credite rapide, precum împrumuturi pe termen scurt, credite de consum și alte produse financiare similare. În România, Ferratum operează ca o instituție financiară care oferă împrumuturi rapide și soluții de creditare la distanță, în principal prin intermediul platformelor online și mobile.

Ferratum a intrat pe piața românească în 2010 și a crescut rapid în popularitate datorită serviciilor sale accesibile și procesului de aplicare rapid și simplu. Împrumuturile Ferratum sunt de obicei caracterizate prin sume mici și termene scurte, iar clienții pot solicita aceste împrumuturi online sau prin intermediul aplicației mobile.

Descoperiți Ferratum în România, un serviciu financiar care își propune să ofere soluții rapide și eficiente pentru nevoile dumneavoastră de creditare. Cu o abordare prietenoasă și o platformă modernă, Ferratum își dă toate silința să vă ajute să obțineți împrumutul de care aveți nevoie, fără probleme și fără întârzieri.

Cu o prezență puternică pe piața financiară românească, Ferratum este gata să fie alături de dumneavoastră în situațiile în care aveți nevoie de lichidități suplimentare sau de un sprijin financiar temporar. Adoptând o abordare orientată spre client și inovație, acest serviciu vă oferă acces la împrumuturi rapide, transparente și ușor de gestionat, menite să vă faciliteze viața și să vă ajute să îndepliniți planurile și obiectivele.

Cum să solicitați un împrumut Ferratum în România

Dacă sunteți în căutarea unui împrumut online în România, merită să luați în considerare Ferratum. Un împrumut Ferratum este rapid și ușor de solicitat - este suficient să completați un formular online cu o dovadă de identitate și informații despre salariul pe două luni și procesul va fi rapid demarat. Odată ce cererea dvs. a fost aprobată, veți primi fondurile direct în contul dvs. bancar.

Rambursările sunt efectuate prin debitare din același cont bancar, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la plățile întârziate. Determinați cât de mult aveți nevoie să împrumutați în funcție de ceea ce vă permite bugetul și blocați un plan de rambursare care funcționează cel mai bine pentru dumneavoastră - cu multă flexibilitate și cu un ochi pe accesibilitate. Cu un împrumut Ferratum, puteți avea acces la banii de care aveți nevoie în câteva minute, pentru a vă ajuta să ușurați stresul financiar și să mergeți mai departe cu angajamentele vieții.

Obțineți un împrumut online de FerratumBank

Cele mai importante acte necesare pentru a aplica pentru un împrumut de la Ferratum în România

Ferratum le-ar putea solicita în România pentru a aplica pentru un împrumut:

  1. Document de identitate: O copie a cărții de identitate sau a pașaportului pentru a verifica identitatea și vârsta solicitantului. Ferratum, de obicei, oferă împrumuturi doar persoanelor cu vârsta între 20 și 75 de ani.
  2. Dovezi de venit: Documente care să ateste veniturile regulate ale solicitantului, cum ar fi fluturași de salariu, extras de cont bancar, sau declarații fiscale. Aceste informații ajută Ferratum să determine dacă solicitantul poate rambursa împrumutul în timp util.
  3. Extras bancar: Un extras de cont bancar recent care să confirme datele bancare ale solicitantului, pentru a facilita transferul banilor în cazul aprobării împrumutului.
  4. Codul numeric personal (CNP): Acest număr unic de identificare este necesar pentru a verifica informațiile personale ale solicitantului și pentru a efectua verificări de credit.
  5. Informații de contact: Detalii precum numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală pentru a permite comunicarea cu solicitantul și trimiterea informațiilor relevante privind împrumutul.

Este important să rețineți că aceasta nu este o listă exhaustivă și că Ferratum poate solicita documente suplimentare în funcție de situația fiecărei persoane. Asigurați-vă că ați citit cu atenție cerințele și termenii și condițiile înainte de a aplica pentru un împrumut.

Ferratum Bank oferă împrumuturi în valoare 250 - 10000 RON pe o perioada de 1 - 12 luni.


Care este vârsta minimă necesară pentru a aplica pentru un împrumut Ferratum în România?

Vârsta minimă necesară pentru a aplica pentru un împrumut Ferratum în România este de 20 de ani.

Câți bani pot împrumuta cu un împrumut Ferratum în România?

Suma pe care o puteți împrumuta cu un împrumut Ferratum în România depinde de solvabilitatea și de bugetul dumneavoastră. Cu toate acestea, în mod obișnuit, puteți aplica pentru sume mici, de la 200 RON până la 10000 RON. Ferratum oferă, de asemenea, împrumuturi mai flexibile care permit rambursarea a până la 100 de rate în unele cazuri. Este important să împrumutați doar ceea ce aveți nevoie și să vă asigurați că vă puteți permite să plătiți confortabil ratele.

Cât timp va dura să primesc fondurile mele după ce am aplicat pentru un împrumut Ferratum în România?

De obicei, este nevoie de 1-3 zile pentru a primi fondurile după aplicarea pentru un împrumut Ferratum în România. Perioada exactă depinde de solvabilitatea dumneavoastră individuală și de alți factori, dar, în general, vă puteți aștepta să primiți banii în termen de 3 zile lucrătoare. Cu toate acestea, dacă cererea dvs. este aprobată în afara orelor bancare, poate dura mai mult până când fondurile vor fi disponibile în contul dvs. Ferratum oferă, de asemenea, împrumuturi expres care vă pot oferi acces la bani mult mai rapid, dacă este necesar.

Există o taxă de aplicare atunci când aplic pentru un împrumut Ferratum în România?

Nu, nu există nicio taxă de aplicare atunci când solicitați un împrumut Ferratum în România. Cu toate acestea, pot exista alte comisioane asociate împrumutului, în funcție de situația dumneavoastră individuală și de acordul pe care îl încheiați. Asigurați-vă că verificați toate detaliile înainte de a semna orice contract sau acord.

Ce tipuri de documente sunt necesare atunci când aplic pentru un împrumut Ferratum în România?

Pentru a aplica pentru un împrumut Ferratum în România, solicitanții trebuie să furnizeze următoarele documente: o dovadă a venitului, un extras de cont recent care să confirme datele bancare ale solicitantului, un număr de identificare personală (PIN) valabil și informații de contact, cum ar fi numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală. Este important de reținut că Ferratum poate solicita documente suplimentare în funcție de situația fiecărei persoane. Asigurați-vă că citiți cu atenție cerințele și termenii și condițiile înainte de a aplica pentru un împrumut.

Există comisioane sau taxe suplimentare asociate cu procesul de rambursare a unui împrumut Ferratum în România?

Da, este posibil să existe comisioane sau taxe suplimentare asociate cu procesul de rambursare pentru un împrumut Ferratum în România. Acestea vor depinde de acordurile individuale și ar putea include dobânzi penalizatoare, taxe de întârziere și costuri de colectare. Asigurați-vă că citiți cu atenție cerințele și condițiile înainte de a solicita un împrumut pentru a înțelege pe deplin toate taxele asociate.

Rata dobânzii la împrumuturi variază în funcție de suma de bani pe care trebuie să o împrumutați de la Ferratum în România?

Da, rata dobânzii la împrumuturile cu aprobar pe loc de la Ferratum în România variază în funcție de suma de bani pe care trebuie să o împrumutați. Cu cât suma de împrumut solicitată este mai mare, cu atât rata dobânzii va fi mai mică. De asemenea, dacă solicitați un împrumut mai mic, acesta va avea o rată a dobânzii mai mare. Asigurați-vă că verificați toți termenii și condițiile înainte de a semna orice acord cu Ferratum în România.Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 250 - 10000 lei
Max. credit 10000 lei
Termen: 1 - 12 luni
DAE: 0 % - 300 %
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Nu
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM