CREDITY – Credite pana la 12000 lei – Pareri

✔ Alegeți cea mai bună ofertă și completați formularul cererii. Acest lucru nu v-a dura mult timp.
✔ Soluția poate fi obținută în medie în termen de 15 minute de la completarea formularului cererii.
✔ Veți primi bani pe contul bancar sau în numerar după aprobarea cererii de acordare a creditului.

SOLICITA

0.15%

Rata împrumutului pe zi

90

Termen posibil zile

120000

Suma maximă lei

15

Considerare minute
CREDITY – Credite pana la 12000 lei – Pareri

Compania Credity, prezentată pe site-ul credity.ro, este un broker de credite online din România, oferind servicii de creditare în condiții avantajoase. Aceasta facilitează accesul la împrumuturi rapide și flexibile, destinat atât clienților privați, cât și afacerilor.

Descrierea Companiei Credity

Credity se specializează în acordarea de credite online, punând la dispoziție un serviciu rapid și eficient. Compania se distinge prin flexibilitatea ofertelor sale și prin procesul simplificat de aplicare, care permite clienților să obțină fonduri într-un timp foarte scurt.

Condițiile pentru Obținerea unui Credit

  • Suma Împrumutului: Credity oferă împrumuturi ce variază între 250 și 12000 de lei, adaptându-se nevoilor diverse ale clienților.
  • Durata Împrumutului: Termenul pentru rambursarea creditului este flexibil, variind de la 1 la 90 de zile.
  • Procesul de Aplicare: Aplicarea pentru un credit se face online, printr-un proces simplu și rapid. Clienții trebuie să completeze o cerere pe site-ul Credity, alegând oferta cea mai potrivită nevoilor lor.
  • Aprobarea Rapidă: Decizia privind acordarea creditului se obține, în medie, în 15 minute de la completarea formularului de cerere.
  • Primirea Banilor: Banii pot fi primiți fie în contul bancar, fie în numerar, în funcție de preferințele clientului.
  • Dobânda și Comisioanele: Credity oferă primul credit gratuit, cu o dobândă de 0%. Pentru creditele ulterioare, rata dobânzii și comisioanele variază în funcție de suma împrumutată și termenul de rambursare.

Avantaje și Considerații

  • Accesibilitate și Rapiditate: Credity se remarcă prin rapiditatea procesului de acordare a creditelor și prin accesibilitatea acestora pentru un spectru larg de clienți.
  • Flexibilitate: Ofertele de credit sunt variate, permițând clienților să aleagă suma și durata împrumutului în funcție de nevoile lor specifice.
  • Transparență: Informațiile despre condițiile de creditare sunt clar prezentate pe site, oferind clienților posibilitatea de a lua decizii informate.

În concluzie, Credity reprezintă o opțiune atractivă pentru cei care caută soluții rapide și flexibile de creditare online în România. Cu un proces simplificat de aplicare și o varietate de oferte adaptate nevoilor diverse, Credity se adresează atât clienților individuali, cât și afacerilor, oferind o alternativă convenabilă la metodele tradiționale de creditare. Totuși, este important ca potențialii clienți să fie conștienți de toate condițiile și costurile asociate înainte de a aplica pentru un credit.Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 100 - 12000 lei
Max. credit 12000 lei
Termen: 1-90 luni
DAE: 0-300%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Avinto
1265 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
265 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 6000 lei 6000 lei 1-24 luni
de la 40% interest rate for new clients

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM