CreditPrime – Credite pana la 4000 lei – Pareri

✔ Credit ușor de obținut, ușor de rambursat
✔ Transfer instant pe orice card Visa/MasterCard
✔ 100% online, fără să pleci măcar de-acasă
✔ Încasare credit pe card, în cont, sau numerar

SOLICITA

1%

Rata împrumutului pe zi

24 luni

Termen posibil zile

15000

Suma maximă lei

15

Considerare minute
CreditPrime – Credite pana la 4000 lei – Pareri

Ce este CreditPrime în România

CreditPrime este o instituție financiară nebancară din România, care oferă o gamă variată de soluții de creditare adaptate nevoilor fiecărui client. Având o abordare prietenoasă și orientată spre satisfacția clientelei, această organizație s-a dezvoltat într-un timp scurt și a devenit populară printre români.

Non-bancare înseamnă că nu operează ca o bancă tradițională și se axează în special pe acordarea împrumuturilor rapide, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice, din mediul urban sau rural.

CreditPrime se diferențiază de alte organizații similare prin transparența și corectitudinea cu care își desfășoară activitatea, precum și prin faptul că analizează cu activitățile clienților pentru a se asigura că împrumuturile sunt acordate de o manieră responsabilă. Astfel, CreditPrime are ca obiectiv principal să ajute populația României să îmbunătățească obstacolele financiare întâmpinate în desfășurare de zi cu zi, oferind soluții de creditare avantajoase și personalizate.

Cum poate fi utilizată o linie de credit în CreditPrime

O linie de Credit Prime în România poate fi utilizată într-o varietate de situații, oferind libertate și flexibilitate financiară. De exemplu, în cazul călătoriilor, aceasta poate acoperi costurile de transport, cazare și alte cheltuieli asociate. O linie de credit poate fi folosită și pentru cumpărături mari, cum ar fi achiziționarea de electrocasnice sau mobilier, permițând împărțirea costurilor pe o perioadă mai lungă de timp. Reparațiile casnice sau auto pot fi, de asemenea, suportate cu ajutorul unei linii de credit, asigurând astfel buna funcționare a acestora fără a produce probleme în bugetul personal.

De asemenea, o linie de credit poate fi folosită pentru achitarea facturilor sau a cheltuielilor de sănătate, în cazul în care acestea depășesc sumele disponibile într-un moment dat. În contextul educației, o linie de credit poate fi folosită pentru a acoperi costurile legate de studii, cursuri sau programe de formare profesională, investind astfel în dezvoltarea personală și profesională. Cheltuielile neprevăzute, precum și cumpărăturile mici și mijlocii pot fi gestionate cu ușurință prin intermediul unei linii de credit, conferind, astfel, o mai mare siguranță în fața situațiilor neprevăzute.

Utilizarea unei linii de credit în cadrul activităților menționate permite o mai bună organizare și planificare financiară, facilitând abordarea unor situații care, altfel, ar putea dezechilibra bugetul personal. O informare corectă și responsabilitate în ceea ce privește utilizarea și rambursarea împrumutului sunt esențiale în procesul de accesare a unei linii de Credit Prime în România.

Obțineți un împrumut online de CreditPrime

Ce acte sunt necesare pentru a aplica pentru un împrumut la CreditPrime în România

Solicitarea unui împrumut  cu aprobare pe loc cu CreditPrime în România este mai simplă ca niciodată, necesitând doar câteva documente importante pentru a începe. Toți solicitanții trebuie să furnizeze o dovadă de identitate și o dovadă de adresă, cum ar fi un pașaport sau o carte de identitate națională. Dacă sunteți lucrător pe cont propriu sau antreprenor independent, va trebui să furnizați situațiile financiare din ultimii doi ani pentru a fi eligibil pentru împrumut. În cele din urmă, asigurați-vă că aveți la îndemână statele de plată din ultimele trei luni! Aveți toate aceste documente la îndemână înainte de a aplica pentru un împrumut CreditPrime în România: acest lucru va asigura că procesul poate începe rapid și fără probleme.

CreditPrime oferă împrumuturi în valoare 200 - 15000 RON pe o perioada de 1 - 24 luni.

Cum să obțineți un împrumut în CreditPrime?

Pentru a aplica pentru un împrumut CreditPrime trebuie urmate patru proceduri simple.

 1. Solicitați un împrumut.
  Trebuie să vă înregistrați accesând site-ul nostru oficial aici pentru a trimite o cerere pentru prima dată. Este necesară o copie a certificatului dumneavoastră de identitate. De asemenea, ar putea fi necesar să trimiteți documentația privind veniturile. (obținut în România).

 2. Vă anunțăm când a fost aprobat.
  La scurt timp după trimiterea cererii de credit veți primi un SMS cu informații despre împrumutul pe care vi-l vom acorda. Detaliile incluse în cererea care a fost depusă, precum și situația dumneavoastră financiară actuală, vor determina suma maximă care poate fi acordată.

 3. Sunteți de acord cu termenii expuși.
  Alegerea ta! După ce trimiteți aplicația, o revizuim și dezvoltăm o ofertă personalizată doar pentru dvs. Trebuie să verificați că sunteți de acord cu termenii liniei de credit, lucru pe care îl puteți face imediat din contul personal de pe site. Vă vom trimite imediat fondurile.

 4. Îți primești banii.
  După ce linia de credit a fost aprobată, trebuie să ne trimiți suma dorită prin email (info@creditprime.ro), telefon (*7788, număr cu tarif normal), sau transfer direct din contul tău personal către tine, din totalul aprobat. limită, pentru a primi fondurile. Vă oferim o serie de opțiuni de plată. Transferurile în contul dvs. curent sau plățile efectuate direct pe cardul dvs. sunt cele mai simple metode de a primi bani de la distanță. NOU! Chiar și în weekend, banii pot fi transferați imediat pe orice card Visa sau Mastercard. În funcție de actul de identitate, puteți alege să le obțineți și în numerar la casieriile BCR.

CreditPrime App din App Store sau Google Play


Care sunt beneficiile unei linii de credit CreditPrime?

Printre beneficiile unei linii de credit CreditPrime se numără libertatea și flexibilitatea financiară, permițând împrumutaților să eșaloneze costurile pe o perioadă mai lungă de timp; capacitatea de a gestiona cheltuielile neprevăzute sau de a face achiziții de dimensiuni mici și medii; posibilitatea de a investi în dezvoltarea personală sau profesională; o mai bună planificare și organizare financiară. Cu creditele CreditPrime în România, solicitanții trebuie să prezinte doar o dovadă de identitate, un act de identitate, un act de identitate, o dovadă de adresă, declarații financiare (în cazul în care lucrează pe cont propriu) și adeverință de salariu pe ultimele trei luni pentru aprobarea rapidă a împrumutului.

Cum pot utiliza o linie de credit CreditPrime?

O linie de credit CreditPrime poate fi folosită pentru o varietate de situații, oferind libertate și flexibilitate financiară. Aceasta poate acoperi costurile asociate călătoriilor, cum ar fi cheltuielile de transport și cazare. De asemenea, poate fi utilizată pentru achiziții mari, cum ar fi electrocasnice sau mobilier, permițând ca plățile să se întindă pe o perioadă mai lungă de timp. În plus, poate fi utilizat pentru plata facturilor sau a cheltuielilor de sănătate, dacă acestea depășesc suma disponibilă la un moment dat. În cele din urmă, servește ca o oportunitate de a investi în dezvoltarea personală sau profesională prin acoperirea costurilor de studii și cursuri.

Există vreo restricție privind modul în care pot utiliza linia de credit CreditPrime?

Da, există restricții privind modul în care puteți utiliza linia de credit CreditPrime. Orice fonduri împrumutate trebuie să fie folosite numai pentru bunuri și servicii de consum - niciun ban din linia de credit nu poate fi folosit pentru investiții sau jocuri de noroc. În plus, clienții trebuie să aibă un venit regulat suficient pentru a gestiona în mod responsabil rambursările, iar neplata poate duce la costuri și comisioane suplimentare, precum și la o potențială deteriorare a scorului de credit al clientului. Este important să citiți cu atenție toți termenii și condițiile înainte de a aplica pentru un credit CreditPrime în România.

De ce documente am nevoie pentru a aplica pentru un credit CreditPrime în România?

Pentru a aplica pentru un credit CreditPrime în România, va trebui să furnizați o dovadă de identitate și o dovadă de adresă, cum ar fi un pașaport sau o carte de identitate națională. În cazul în care lucrați pe cont propriu sau sunteți un întreprinzător independent, va trebui, de asemenea, să furnizați declarațiile financiare pentru ultimii doi ani. În plus, asigurați-vă că aveți la îndemână statele de plată din ultimele trei luni atunci când solicitați împrumutul. Cu aceste documente în mână, procesul poate începe rapid și fără probleme!

Solicitarea unui credit cu CreditPrime este complicată și consumatoare de timp?

Solicitarea unui împrumut cu CreditPrime în România este, în general, simplă și nu necesită prea mult timp. În majoritatea cazurilor, solicitanții pot finaliza întregul proces online, de la depunerea documentelor până la primirea aprobării. În medie, este nevoie de aproximativ 10 minute pentru a completa toate formularele și a trimite documentele relevante.

Oferiți opțiuni de plată flexibile cu împrumuturile dumneavoastră în România?

Da, oferim opțiuni de plată flexibile cu împrumuturile noastre în România. Planurile noastre de rambursare sunt adaptate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui împrumutat și pot include plăți amânate sau egale pe o perioadă care este cea mai convenabilă pentru dvs. De asemenea, puteți efectua plăți înainte de termen fără penalizări, dacă doriți să reduceți soldul mai rapid.


Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 200 - 15000 lei
Max. credit 15000 lei
Termen: 1 - 24 luni
DAE: 0 % - 2 299 %
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM