CREDITFIX – Credite pana la 10000 lei – Pareri

RAPIDITATE: La linia de credit poti apela de fiecare data cand ai nevoie de un credit rapid pentru cheltuieli neprevazute.
SIMPLITATE: Linia de credit CreditFix se obtine ca orice credit rapid online.
CONFIDENTIALITATE: Cand ai o situatie neprevazuta, poti alege sa nu ceri ajutor prietenilor ci sa folosesti un imprumutul rapid online.

SOLICITA

0,15%

Rata împrumutului pe zi

12 luni

Termen posibil zile

10000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
CREDITFIX – Credite pana la 10000 lei – Pareri

Ce este CreditFix în România?

Dacă te confrunți cu datorii sau cu probleme de credit rapid în România, probabil ai auzit deja de CreditFix. Este o companie care ajută oamenii să își facă managementul mai bine finanțele, oferindu-le soluții personalizate pentru fiecare situație în parte.

Dar mai mult decât atât, CreditFix este o echipă de oameni empatici și profesioniști, care îți oferă sprijinul de care ai nevoie pentru a te simți în siguranță și confortabil în timpul procesului de stabilizare financiară. Indiferent de cât de mare sau de mică este problema ta financiară, CreditFix îți oferă soluții și suport pentru a depăși această situație neplăcută.

Cum să solicitați un împrumut în CreditFix

În cazul în care aveți nevoie de personal bani suplimentari pentru o situație neprevăzută sau pentru a finanța un proiect important, solicitați un împrumut de la CreditFix poate fi o soluție convenabilă și sigură. Procesul de aplicare pentru un împrumut este simplu și rapid, iar echipa noastră prietenoasă este întotdeauna dispoziția la dumneavoastră pentru a răspunde întrebărilor și a oferi asistență în orice moment.

Planificăm rambursarea împrumutului astfel încât să vă oferim un program flexibil și ușor de urmat, astfel încât să puteți să vă concentrați pe obiectivele dumneavoastră. Alegeți CreditFix pentru a vă ajuta să vă atingeți scopurile financiare și să obțineți împrumutul de care aveți nevoie astăzi!

Obțineți un împrumut la CreditFix

Documente uzuale necesare pentru aplicarea unui împrumut în România:

 1. Act de identitate (Carte de identitate sau pașaport): Acest document este necesar pentru a vă confirma identitatea și a vă verifica datele personale.
 2. Adeverință de venit sau documente care atestă veniturile: Acestea pot include fluturași de salariu, extrase bancare sau declarații fiscale. Aceste documente sunt necesare pentru a dovedi că aveți venituri stabile și că sunteți capabil să rambursați împrumutul.
 3. Extras de cont bancar: Un extras de cont bancar poate fi solicitat pentru a verifica activitatea financiară recentă și a vă asigura că puteți susține rambursările împrumutului.
 4. Istoricul creditului: Unele instituții financiare pot solicita un raport de credit pentru a evalua istoricul dvs. financiar și a determina dacă sunteți eligibil pentru un împrumut.
 5. Dovada adresei de domiciliu: Acest lucru poate include facturi recente de utilități, contractul de închiriere sau o adeverință de la primărie. Aceasta este necesară pentru a confirma adresa dvs. de domiciliu.
 6. Dovada vârstei: În unele cazuri, instituțiile financiare pot solicita o dovadă a vârstei dvs. pentru a se asigura că îndepliniți cerințele de eligibilitate legate de vârstă.
 7. Alte documente specifice: În funcție de tipul de împrumut și de instituția financiară, pot fi necesare alte documente specifice, cum ar fi contractul de muncă, documente care atestă proprietatea unui bun (în cazul unui împrumut garantat) sau alte documente relevante.

Pentru a obține o listă exactă a documentelor necesare pentru aplicarea unui împrumut la CreditFix în România, vă recomand să contactați compania direct sau să verificați site-ul lor web. Acest lucru vă va asigura că aveți informațiile corecte și actualizate pentru a aplica pentru un împrumut.

Motivul principal pentru care CreditFix se numără printre cele mai bune opțiuni pentru a obține rapid un credit online cu aprobare imediată este capacitatea de a oferi împrumuturi fără dobândă de până la 10.000 lei.

CreditFix oferă împrumuturi în valoare 100 - 10000 RON pe o perioada de 1-24 de luni.

Dacă accesezi CreditFix pentru prima oară, ai posibilitatea de a obține un credit de maximum 10000 lei fără dobândă. Pentru împrumuturile ulterioare, vei beneficia de o dobândă de doar 1,2% pe zi, aplicată la suma folosită din linia de credit.

Avantaje ale aplicării la Credit Fix IFN:

 • Dobânda extrem de mică comparativ cu alte IFN-uri;
 • Acces rapid la sume cuprinse între 100 și 10.000 lei;
 • Prima retragere cu 0% dobândă și termen de scadență de până la 92 de zile;
 • Posibilitatea de a obține un împrumut chiar cu un istoric de restanțe;
 • Dobândă fixă avantajoasă pe toată durata contractului;
 • CreditFix IFN este o instituție de încredere, cunoscută pentru corectitudine și eficiență.

Dezavantaje ale Credit Fix IFN:

 • Aprobarea împrumutului poate dura câteva ore;
 • Program redus în weekend (Sâmbătă: 09:00 – 14:00, Duminică – închis).
Obțineți un împrumut la CreditFix

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a aplica la Credit Fix?

Aplicarea la CreditFix este simplă și fără complicații. IFN-ul oferă o varietate de produse (credite nebancare, credite până la salariu, credite cu buletinul, credite fără acte, credite prin telefon, pentru pensionari, credite rapide, credite fără verificare în Biroul de Credite și credite online urgente) fără a cere prea multe informații. Iată cerințele pentru a accesa un împrumut CreditFix:

 • să ai un venit net minim de 500 lei lunar (din salariu sau pensie);
 • să încasezi venitul lunar pe un card bancar;
 • să ai cel puțin 18 ani împliniți la data aplicării;
 • să deții o adresă de e-mail și un număr de telefon mobil personal;

Care sunt criteriile de eligibilitate pentru a obține un împrumut de la CreditFix în România?

Pentru a obține un împrumut de la CreditFix în România, trebuie să îndepliniți următoarele criterii de eligibilitate: să aveți 18 ani sau mai mult, să aveți un document de identitate românesc valabil, să aveți dovada domiciliului și a veniturilor, să demonstrați capacitatea de a rambursa împrumutul și să furnizați orice alte documente solicitate de creditor. În plus, trebuie să îndepliniți și orice alte cerințe specifice de eligibilitate prezentate de instituția financiară.

Cât timp durează aprobarea unui împrumut de la CreditFix?

Timpul de aprobare pentru un împrumut CreditFix variază în funcție de tipul de împrumut, de suma solicitată și de documentele furnizate. Cu toate acestea, procesul este, de obicei, rapid și majoritatea cererilor sunt aprobate, de obicei, în termen de 24 de ore. În plus, CReditFix are o echipă dedicată de reprezentanți ai serviciului clienți care sunt disponibili pentru a răspunde la orice întrebare în timpul procesului de solicitare.

Creditfix percepe o taxă de aplicare atunci când aplici pentru un împrumut?

Nu, Creditfix nu percepe o taxă de aplicare atunci când solicitați un împrumut. Cu toate acestea, unele instituții financiare care sunt partenere cu CreditFix pot percepe un comision de procesare sau de inițiere pentru acordarea împrumutului. Ar trebui să verificați cu creditorul cu privire la orice comisioane posibile înainte de a aplica pentru împrumut.

Există vreo penalizare dacă vreau să achit anticipat împrumutul cu Creditfix în România?

Nu, nu există nicio penalizare dacă doriți să plătiți anticipat creditul cu Creditfix în România. CReditFix oferă condiții flexibile de rambursare și permite clienților să plătească sume suplimentare sau să achite anticipat întregul împrumut fără nicio penalizare. Acest lucru le oferă clienților libertatea de a-și gestiona cheltuielile mai eficient și îi poate ajuta să economisească bani pe termen lung.


Nu există opinii pentru acest produs.

Condiții de împrumut
Prim. credit: 100-10000 lei
Max. credit 10000 lei
Termen: 1-24 luni
DAE: 0%-4108%
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Nu
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

0
APLICĂ ACUM