CASHBRO – Credite pana la 15000 lei – Pareri

✔ Până la 15000 lei în 10 minute
✔ Disponibil 365 de zile pe an
✔ Transparent și de încredere

SOLICITA

1%

Rata împrumutului pe zi

24 luni

Termen posibil zile

15000

Suma maximă lei

10

Considerare minute
CASHBRO – Credite pana la 15000 lei – Pareri

Ce este Cashbro?

Cashbro este o platformă de creditare online rapidă și ușor de utilizat, care ajută oamenii din România să își gestioneze finanțele. Puteți solicita un împrumut instantaneu pentru a acoperi cheltuielile de urgență sau puteți profita de credite în rate pe termen lung cu condiții mai bune și rate ale dobânzii mai mici.

Cu un serviciu clienți prietenos și timpi de decizie rapizi, vă puteți baza pe Cashbro pentru a vă ajuta să vă întoarceți pe drumul cel bun și să vă atingeți obiectivele financiare. Nu mai așteptați la cozi la bancă - cu Cashbro, puteți obține creditul de care aveți nevoie mai repede ca niciodată!

Solicitați un împrumut în Cashbro

Cum să solicitați un împrumut în Cashbro?

Obținerea unui împrumut online în Cashbro în România poate fi o soluție excelentă pentru a vă satisface nevoile financiare pe termen scurt. Prin urmare, este esențial să cunoașteți pașii pe care trebuie să îi urmați pentru a solicita cu succes un împrumut. În primul rând, accesați site-ul oficial Cashbro sau aplicația mobilă pentru a explora ofertele și condițiile de împrumut disponibile.

Asigurați-vă că alegeți suma și durata împrumutului care vi se potrivește cel mai bine, și analizați cu atenție termenii contractuali pentru a vă asigura că înțelegeți pe deplin responsabilitățile implicate. În momentul în care sunteți pregătiți să aplicați, completați formularul de solicitare online, atașând totodată documentele necesare, precum copia actului de identitate. După ce ați trimis cererea, așteptați ca aceasta să fie evaluată de către echipa Cashbro.

În cazul în care cererea dvs. este aprobată, veți fi notificat și veți putea primi împrumutul rapid în contul bancar indicat. Nu uitați să utilizați împrumutul într-un mod responsabil și să efectuați plățile la timp pentru a evita consecințele negative. Cu informațiile și atitudinea potrivită, experiența dvs. cu Cashbro în România poate fi una benefică și plăcută.

CashBro oferă împrumuturi în valoare 300 - 15000 RON pe o perioada de 1-24 luni.

Cele mai importante acte necesare pentru a aplica pentru un împrumut de la Cashbro în România

Dacă doriți să aplicați pentru un împrumut de la Cashbro în România, următoarele acte sau documente sunt obligatorii:

 1. Actul de identitate și cazierul judiciar;
 2. Talon de salariu sau extras Cont Bancar pentru ultimul lui luni;
 3. Adeverința de venit(perioada pe care trebuie să o acopere această adeverință este determinată împreună cu reprezentantul Card Broker);
 4. Declarație privind venitul net mediu lunar pe ultimele 12 luni (pentru angajați ce provin din alte state decât România);
 5. Dovadă de domiciliu (facturile emise pentru utilităţi - electricitate, apa, gaz etc.).

Documente necesare pentru a solicita un împrumut de la Cashbro

Cum să obțineți un împrumut în CashBro?

Iată cum să obțineți un împrumut la CashBro.

 1. Înregistrare în serviciu.
  Este foarte ușor să vă înscrieți la program. Nu va dura mai mult de zece minute. Pentru înregistrare sunt necesare un telefon mobil capabil să primească mesaje SMS, o adresă de e-mail și un card bancar.

 2. Taxa pentru servicii.
  Serviciile sunt oferite contra cost. După ce vă înregistrați, vi se va percepe o taxă și vi se va solicita să vă conectați cardul de credit la contul dvs. Pretul pentru 15 zile de serviciu este de 110 lei, sau 19,99 euro.

 3. Selectarea unui împrumut.
  Puteți obține clasamentul de sănătate financiară după înregistrare. O cerere generală de împrumut poate fi trimisă la diferite instituții de creditare și individual celor pe care le-ați ales din lista de oferte sugerate. Serviciul nu poate promite că veți fi aprobat pentru un împrumut nici după ce îl activați. Taxele acestui serviciu nu sunt rambursabile.

 4. Cerințe pentru credit.
  Rata dobânzii împrumutului este de cel puțin 30% și nu este mai mare de 365%. De la 30 de zile la 2 ani, in functie de imprumut.


În cât timp voi primi împrumutul dacă este aprobat?

În cazul în care cererea de împrumut este aprobată, vă puteți aștepta să primiți împrumutul în termen de 24 de ore de la aprobare. Cashbro vă permite să obțineți ușor și rapid creditul de care aveți nevoie atunci când aveți nevoie. Odată ce cererea dvs. a fost procesată, veți primi un e-mail sau o notificare prin SMS cu toate detaliile despre împrumut. După aceea, nu trebuie decât să aștepți ca banii să ajungă în contul tău bancar!

Care este suma maximă a împrumutului pe care o oferă Cashbro?

Cashbro oferă împrumuturi de până la 60.000 de lei, cu termene de rambursare de până la 36 de luni.

Este posibilă prelungirea duratei împrumutului meu?

Da, este posibil să prelungiți termenul împrumutului dumneavoastră cu Cashbro în România. Vă rugăm să țineți cont de faptul că, procedând astfel, este posibil să suportați comisioane sau dobânzi suplimentare. Pentru a afla mai multe despre această opțiune, vă rugăm să contactați Cashbro sau să vizitați site-ul lor pentru mai multe informații.

Există criterii de eligibilitate pentru împrumuturile Cashbro în România?

Da, există criterii de eligibilitate pentru creditele Cashbro în România. Printre acestea se numără deținerea unei cărți de identitate și a unui cazier judiciar valabile, dovada reședinței, cum ar fi facturile de utilități, un talon de salariu sau un extras de cont bancar pentru ultima lună, o declarație de venit pentru perioada indicată de reprezentantul Card Broker și o declarație privind venitul net mediu lunar pe ultimele 12 luni (pentru angajații din alte țări decât România). Este important să luați în considerare propriile circumstanțe și să vă asigurați că îndepliniți aceste cerințe înainte de a aplica.

Este necesară o verificare a creditului atunci când solicit un împrumut Cashbro în România?

Da, este necesară o verificare a creditului atunci când solicitați un împrumut Cashbro în România. Cashbro va analiza solvabilitatea dumneavoastră înainte de a aproba sau refuza cererea de împrumut. Această analiză este necesară pentru a se asigura că sunteți un debitor responsabil și capabil să rambursați împrumutul la timp fără consecințe negative.

Cashbro oferă rate fixe sau variabile ale dobânzii la împrumuturile sale?

Cashbro oferă atât rate fixe, cât și variabile ale dobânzii la creditele sale din România. Acest lucru vă permite să alegeți rata care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului dumneavoastră. Ratele fixe ale dobânzii rămân aceleași pe toată durata împrumutului, în timp ce ratele variabile ale dobânzii pot fluctua în funcție de modificările condițiilor de piață. În funcție de creditor, pot fi aplicate, de asemenea, diferite comisioane, așa că este important să înțelegeți toți termenii și condițiile înainte de a contracta un împrumut Cashbro.icon

All reviews CashBro

Roxana Constantin

septembrie 14 2023

Aveți f mare grija!
Nu furnizează decât un raport de la Arhiva Electronica.
Cele 15 zile la care taxează cei 20 de euro, se reduc la 7 zile.
Nu fac nimic pentru banii taxați.
Condiții de împrumut
Prim. credit: 300 - 15000 lei
Max. credit 15000 lei
Termen: 1 - 24 luni
Fara ANAF: Da
Fara salariu: Da
Fara garantie: Da
Primul împrumut gratuit: Da
icon

Cashbro website

Telefon:

Arata

Website:

cashbro.net/ro
icon

All reviews CashBro

Roxana Constantin

septembrie 14 2023

Aveți f mare grija!
Nu furnizează decât un raport de la Arhiva Electronica.
Cele 15 zile la care taxează cei 20 de euro, se reduc la 7 zile.
Nu fac nimic pentru banii taxați.

Oferte similare

TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.

1
APLICĂ ACUM