Este Posibil Să Obțineți Credite Pentru Pensionari Cu Pensii Mici?

✅Banci Care Acorda Credite Pensionarilor în România ✅Bănci Care Acordă Credite Pensionarilor Pe Caz De Boală ✅Este Posibil Să Obțineți Credite Pentru Pensionari Cu Pensii Mici?
Este Posibil Să Obțineți Credite Pentru Pensionari Cu Pensii Mici?

Cele mai bune împrumuturi online

1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
Credite noi
CreditYes
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 15000 lei 15000 lei 1-60 luni
0% interest rate for new clients
APLICĂ ACUM VEZI MAI MULTE
Exemplu de calcul: suma împrumutului - 1000 lei, durata - 3 luni, dobândă - 48% pe an. ((48 / 12 * 3) / 100 * 1000) + 1000 = 1200 lei. Suma totală de plată: 1200 lei.
Credite noi
97% aprobă cereri
Avinto
1265 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
265 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 6000 lei 6000 lei 1-24 luni
de la 40% interest rate for new clients

Banci Care Acorda Credite Pensionarilor în România


1. Este Posibil Să Obțineți Credite Pentru Pensionari Cu Pensii Mici?

În România, pensionarii cu pensii mici pot accesa credite, datorită băncilor și instituțiilor financiare care oferă soluții adaptate. Acestea evaluează solicitările bazându-se pe istoricul de credit și capacitatea de rambursare, nu doar pe valoarea pensiei. Este crucial ca pensionarii să se informeze despre condițiile de eligibilitate și să compare ofertele pentru a găsi cea mai bună soluție.


2. Bănci Care Acordă Credite Pensionarilor Pe Caz De Boală

Raiffeisen Bank oferă pensionarilor posibilitatea de a accesa descoperit de cont și credite cu dobânzi preferențiale. Beneficiile includ zero comisioane de acordare și administrare, cu dobânda aplicată doar pentru sumele utilizate. Detalii suplimentare sunt disponibile pe pagina lor oficială.


Raiffeisen Bank oferă pensionarilor posibilitatea de a-și primi pensia pe card, o soluție care aduce nu doar economie de timp, dar și o serie de avantaje menite să îmbunătățească confortul și controlul financiar. Acest serviciu elimină necesitatea de a aștepta sosirea poștașului acasă, permițând pensionarilor să se bucure de activitățile preferate, cum ar fi cititul, jocul de șah în parc sau pescuitul cu nepoții, fără grija gestionării banilor în formă fizică.


Raiffeisen Bank propune două pachete de cont curent concepute special pentru pensionari, ZERO Tot și ZERO Simplu, ambele având avantajul costurilor zero. Aceste pachete sunt create pentru a oferi pensionarilor control deplin asupra finanțelor lor, fără a implica costuri suplimentare. Pensionarii sunt încurajați să compare cele două pachete pentru a alege opțiunea cea mai potrivită nevoilor lor personale.

Prin alegerea de a primi pensia pe card la Raiffeisen Bank, pensionarii beneficiază de comoditatea și siguranța gestionării banilor direct prin intermediul serviciilor bancare, evitând astfel inconvenientele legate de primirea pensiei în numerar.


Pentru mai multe detalii despre aceste oferte și pentru a alege pachetul care se potrivește cel mai bine cu stilul tău de viață, vizitează pagina oficială Raiffeisen Bank.


CEC Bank propune pachetul Pensionar, care include cont curent și card de debit cu comision lunar de administrare zero pentru încasări de peste 800 lei/lună, și zero comision pentru retrageri la orice ATM din România și Uniunea Europeană. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul lor.


Pachetul Pensionar oferit de CEC Bank vine cu o serie de beneficii menite să faciliteze gestionarea finanțelor pentru pensionari, oferind reduceri substanțiale la comisioane, care însumează 14,6 lei pe lună. Iată detaliile principale ale acestui pachet:


Comisionul lunar de administrare a pachetului este ZERO dacă în contul de la CEC Bank sunt încasări reprezentând venituri mai mari de 800 de lei pe lună. Dacă suma încasată este mai mică, comisionul lunar va fi de 4 lei.

 • Beneficiați de ZERO comision de administrare pentru serviciile incluse în pachet: cont curent, card de debit, Mobile Banking, Info SMS Card.
 • ZERO comision la retragerile cu cardul de debit la orice bancomat din România (indiferent dacă aparține CEC Bank sau altor bănci) și la orice ATM din Uniunea Europeană. Este important de menționat că unele ATM-uri sau POS-uri din străinătate pot percepe comision, așa că este recomandat să verificați ecranele ATM-ului sau POS-ului înainte de a efectua retragerile.
 • ZERO comision la încasări în contul bancar sau contul cardului.
 • ZERO comision la plăți intrabancare efectuate din contul bancar online.
 • ZERO comision pentru plata facturilor prin Mobile Banking către furnizorii înrolați și pentru plățile prin Direct Debit către aceiași furnizori.
 • O reducere de 60% la comisioanele pentru plăți interbancare efectuate prin Internet și Mobile Banking.

Reducerea de 14,6 lei pe lună este calculată ca diferență între comisionul lunar aferent pachetului de cont bancar online și valoarea individuală a comisioanelor lunare aferente serviciilor incluse în pachet, luând în calcul o încasare lunară, o plată interbancară și o plată intrabancară.


Banca Transilvania oferă credite pentru nevoi personale cu condiții avantajoase pentru pensionari, inclusiv dobânzi promoționale și comision de analiză zero. Durata de creditare poate ajunge până la 60 de luni, cu posibilitatea de refinanțare a creditelor de consum de la alte bănci. Informații complete sunt disponibile în documentul Credite pentru pensionari – Senior BT, care detaliază ofertele și condițiile de eligibilitate.


Campania "Credite pentru pensionari – Senior BT" organizată de Banca Transilvania este destinată pensionarilor și oferă condiții avantajoase pentru accesarea creditelor de nevoi personale. Aceasta include mai multe tipuri de credite, fiecare cu caracteristici specifice, pentru a se potrivi diferitelor nevoi și preferințe ale pensionarilor.


Tipuri de Credite Oferite:

 • Credit de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viață și șomaj/spitalizare, dobândă variabilă în lei: Acest tip de credit vine cu o dobândă promoțională calculată ca IRCC plus o marjă fixă de 4.50%, fără comision de analiză, cu o durată de creditare de până la 60 de luni și o primă de asigurare unică de 2,8% din valoarea creditului aprobat.
 • Credit de nevoi personale Practic BT cu dobândă variabilă în lei: Oferă o dobândă promoțională de IRCC plus o marjă fixă de 5%, fără comision de analiză și cu o durată de creditare de până la 60 de luni.
 • Credit de nevoi personale Practic BT cu asigurare de viață și șomaj/spitalizare, dobândă fixă în lei: Beneficiază de o dobândă promoțională de 8.25%, fără comision de analiză, cu o durată de creditare de până la 36 de luni și o primă de asigurare unică de 2,8% din valoarea creditului aprobat.
 • Credit de nevoi personale Practic BT, dobândă fixă în lei: Acest credit are o dobândă promoțională de 9%, fără comision de analiză și o durată de creditare de până la 36 de luni.


Condiții Generale:

 1. Campania este valabilă pentru o perioadă limitată, iar participanții trebuie să aplice pentru produsul de creditare până la data limită specificată în regulament.
 2. Oferta este destinată atât clienților existenți ai Băncii Transilvania care își încasează veniturile de pensie într-un cont deschis la BT, cât și non-clienților care aleg să își încaseze veniturile de pensie într-un cont BT în urma aplicării.
 3. Condițiile promoționale sunt valabile și în cazul în care solicitantul obține și alte surse de venit, considerate eligibile de către bancă.
 4. Se acceptă refinanțarea creditelor de consum de la alte bănci sau instituții financiare, inclusiv refinanțări ale creditelor în sold contractate la Banca Transilvania, cu condiția ca expunerea existentă la BT să fie suplimentată cu cel puțin 10.000 de lei.
3. Este Posibil Să Obțineți Credite Pentru Pensionari De 80 De Ani?

Da, există bănci în România care oferă credite pensionarilor de până la 80 de ani sau chiar mai mult. Condițiile pot include sume de împrumut mai mici și perioade de rambursare scurte. Este vital ca pensionarii să exploreze ofertele mai multor bănci pentru a identifica cea mai adecvată soluție.


4. Cum Să Selectați Un Credit Potrivit Pe Site-ul Creditmarket.ro

Pentru a alege un credit adecvat pe Creditmarket.ro, urmați pașii simpli:


Selectați filtrul "pensionari" pentru a vedea ofertele disponibile.

Adăugați ofertele de interes în lista de comparație.

Evaluați detaliile fiecărei opțiuni.

Aplicați la creditorul ales direct prin platformă.


5. Documente Necesare Pentru Obținerea Unui Credit De Către Pensionari în România


Pensionarii trebuie să prezinte următoarele documente:

 • Cartea de identitate.
 • Talonul de pensie sau extrasul de cont.
 • Certificatul de pensionar, dacă este cazul.
 • Documente medicale, pentru credite pe caz de boală.


Concluzie

Pensionarii din România au acces la diverse opțiuni de creditare, chiar și cu pensii mici, probleme de sănătate sau la vârste înaintate. Informarea și comparația ofertelor sunt esențiale pentru a găsi soluția optimă. Platforme ca Creditmarket.ro facilitează acest proces, oferind unelte utile pentru selecția și aplicarea pentru credite.

Cele mai bune împrumuturi
1000 lei 0%
97% aprobă cereri
Crezu
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
100 - 4000 lei 4000 lei 1 - 30 zile
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1000 lei. Comision: 0 lei
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
De exemplu, pentru un împrumut de 300 lei care trebuie rambursat în 67 de zile, costurile vor fi de 0 lei, suma totală de înapoiat va fi de 300 lei cu o Dobândă Anuală Efectivă de 0%
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
300 - 15000 lei 15000 lei 1 - 24 luni
0% rata dobânzii pentru noii clienți
Exemplu de cost al împrumutului: împrumuți 1000 lei pentru 3 luni. Suma totală de rambursat va fi de 1.009 lei. Comision: 9 lei Rata dobânzii: 3,65% anual.
TOP opinii
Credit7
1000 lei. Întoarcere
1000 lei. Împrumuți
0 lei. Plată în exces
Prim. credit: Max. credit Termen:
200 - 3000 lei 3000 lei 5 - 30 zile
0% Primul împrumut de 15 zile, are 0%
Exemplu reprezentativ Primul împrumut la Credit7 (ca și client nou), pe o perioadă de 15 zile, are 0% dobândă, adică pentru un credit de 500 LEI, costul total al creditului este 0 LEI, iar suma totală de rambursat este de 500 LEI dacă este rambursat până la scadență!

Va dura doar 10 secunde pentru ca noi să trimitem cererea dumneavoastră la o duzină de instituții financiare din România

O singură cerere de împrumut online pentru toate instituțiile financiare din țară. Completați un formular scurt al unei singure cereri de împrumut online într-un minut. În mod gratuit, vom selecta parteneri potriviți, care sunt gata să vă acorde un împrumut și le vom trimite datele dvs. spre considerare. Veți obține aprobare și bani de la una sau mai multe companii astăzi!

Aș dori să primesc informații despre oferte și promoții

Success!

Aplicația dvs. a fost trimisă cu succes

Cele mai bune opțiuni de finanțare sunt analizate, alese și prezentate de CreditMarket pe baza unor factori precum DAE, perioada de aprobare, comisioane de întârziere și durata rambursării. CreditMarket.ro nu este o companie de finanțare și nici nu ia bani pentru serviciile sale.

Este posibil ca informațiile furnizate pe o pagină web a ofertei de credit să nu se potrivească cu cele pe care le găsiți pe site-ul web al unei anumite instituții financiare, furnizor de servicii sau furnizor de produse financiare. Vi se oferă toate produsele și serviciile financiare fără garanție. Vă rugăm să consultați Termenii și condițiile instituției dvs. financiare atunci când evaluați ofertele. Exemplele date ca ilustrații nu sunt obligatorii și nu au semnificație juridică.

Site-ul CreditMarket.ro include link-uri afiliate pentru unele dintre produsele financiare pe care le ofera. Aceasta înseamnă că suntem plătiți pentru eforturile noastre de marketing, care pot avea un impact asupra articolelor despre care scriem și unde și cum apar acestea pe o pagină. Totuși, acest lucru nu are niciun efect asupra evaluărilor noastre.